dottor 21 Napisano November 12, 2015 Share Napisano November 12, 2015 Pač sem navajen uporabe polnih spletnih strani in ne pomanjšanih ta mobilne naprave. Predvsem mi manjka "oddelek" Prispevki, kjer prikazuje zadnje odgovore in v kateri temi, tako da za na hitro ne rabiš niti odpirat celotne teme pogovora ampak lahko tam na hitro preletiš odgovore... Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano November 12, 2015 Share Napisano November 12, 2015 Cist spodaj mas nove odgovore se mi zdi Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano November 12, 2015 Share Napisano November 12, 2015 Pred 4 urami , play je napisal: Ti si itak taveč bosanc ne mi znort, ja mi govorijo, VEŠ kje je keč, da že 10let sm pišem in pišem, 100, 200+ meilov, en kup objav, en kup telefonov, in jaz mojih postov, katere napišem, jih ne preberem več, niti 0,1% jih ne berem več, ali urejam, ali popravljam, žal le glede časa, ampka to tudi mene moti in me malo ubija, ne vem drugih težav nimam, se pa res hitr zatipkam, pozabim na črke, res mi je Tito všečen, ampka pač tko je, ala bosanci in tarpavi slovenceljni me ne zastopjo, včasih se tudi sam ne, povdarjam res nimam časa, zato delam sranje... No,ker smo v temi "ostalo in traparije in ker tukaj lahko pišemo traparije,bom jaz izpostavil eno šolsko. Ker smo v večini tukaj na forumu polnoletni,ali pa z vsaj dokončano osnovno šolo,sem mišljenja,da smo to OŠ končali za to,ker smo se učili brati,seštevati in odštevati in predvsem za to,ker smo se naučili pravilnega materinega jezika (razumevanje,branje in predvsem pisanje). Torej osnove so nam vcepili že v OŠ in kasneje to pridobljeno znanje nadgrajevali v srednji šoli itd. Zakaj sem citiral @play besedilo? Za to,ker je to prikaz kako se nepravilno tvori stavek. Zakaj sem izpostavil ravno njega? Za to,ker ima naš VIP član super spletno trgovino in,ker je med drugim naš glavni pokrovitelj (boljšega si ne moreš želeti ). Do tukaj je vse kot v pravljici,potem pa nastopi problem,ko naš glavni pokrovitelj in spletni prodajalec objavi oglas ali pa morda recenzijo izdelka,ki ga prodaja. Za nekoga,ki se z prodajo ukvarja profesionalno se pričakuje, da bo oglaševal izdelek v slovnično napisani obliki, da bo le ta berljiva in razumljiva 90% obiskovalcev tega portala. Da ne bo moje pisanje izpadlo kot roman,bi rad izpostavil le to, da se vsaj pri objavi oglasa ali testa določenega izdelka uporabi slovnico,kot smo se jo učili v šoli,da bomo morebitni kupci ali pa morda samo bralci lahko brez težav prebrali tekst, ki ga objavi omenjeni član. Tudi postavljanje ločil je bistvenega pomena pri tvorjenju stavka. V tem citiranem besedilu nima besedilo ne repa in ne glave, da ne omenjam pravopisnih napak(namesto "ampak" je napisano ampka. Tudi ta je dobra: "tapravi" = tarpavi,....). Pa še ločila: ki,ko,ker,da,če tam vejica skače Ps: play in ostali člani našega portala, da ne bo pomote. Vsakega od Vas spoštujem z veliko začetnico, ampak vsem bo lažje, če se bomo izražali oz. pisali v kolikor toliko berljivi slovnici. Hvala Benjamin Kronaveter Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano November 12, 2015 Share Napisano November 12, 2015 Neću. 1 Citiraj Link to post
Lojzze 196 Napisano November 12, 2015 Share Napisano November 12, 2015 (urejeno) @Play Na Vaši spletni strani sem med opisom dotičnega Thrustmasterja 150 zasledil naslednji podatek: - Kot THRUSTMASTER T300, T150 je uradni PlayStation volan z 13 PlayStation gumbi, ki se razširja od dvojnega regulatorja šok 4. Kwaj d fak je dvojni regulator šok!!!Hvala in lep pozdrav Uredil November 12, 2015 - Lojzze Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano November 12, 2015 Share Napisano November 12, 2015 Tistega gumba ne smeš pritisniti,ker lahko doživiš šok Citiraj Link to post
Lojzze 196 Napisano November 12, 2015 Share Napisano November 12, 2015 Še ena cvetka v istem opisu:Največja prednost te Thrustmasterjevega volana je njegova cena.Prisiliti povratne volan z TouchSense® tehnologijo in kota vrtenja, ki jih lahko spremenila od 270 ° C do 1080 ° C. Citiraj Link to post
123 91 Napisano November 12, 2015 Share Napisano November 12, 2015 Google translate pa play s skupnimi močmi ahahah Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano November 12, 2015 Share Napisano November 12, 2015 Bravo. Vsi ste pokazali playu. Zdaj pa hitro ples zmagoslavja za javno poniževanje. Da ne bi slučajno kdo pisal na ZS, če česa ne razume in ga vsebina dejansko zanima. 2 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano November 12, 2015 Share Napisano November 12, 2015 Vsi? Daj preberi si še 1x moj post do konca. Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano November 12, 2015 Share Napisano November 12, 2015 Benjamin, nisem ciljal na tebe. Zanalašč nisem hotel nobenega izpostavljat. Če bi to naredil, bi bil isti kot ostali, mar ne Se pa da marsikaj povedati tudi o tvoji slovnici ;) Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano November 12, 2015 Share Napisano November 12, 2015 Glavno, da se razumemo. Kajti to je bil moj cilj! Citiraj Link to post
123 91 Napisano November 12, 2015 Share Napisano November 12, 2015 Pred 2 urama , enjoyer83 je napisal: Bravo. Vsi ste pokazali playu. Zdaj pa hitro ples zmagoslavja za javno poniževanje. Da ne bi slučajno kdo pisal na ZS, če česa ne razume in ga vsebina dejansko zanima. Kje ti vidš ponižanje, če tip zavedno pušča take v besedilu. Verjetn za une ki so kupovali pri njemu. Jz vidm to kot - jebe se mi za vaše izdelke, na garancijo pa sploh ne računat. In taka je bila tud moja izkušnja z njim. Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano November 13, 2015 Share Napisano November 13, 2015 (urejeno) Hahaha od 270°C do 1080°C. Ne me jebat. Talilne peči s FFB? Uredil November 13, 2015 - Arne Dopudja 3 Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano November 13, 2015 Share Napisano November 13, 2015 123, to kar si zdaj napisal, je tvoje mnenje in izkušnja. Čisto ok. Tisto prej je pa bilo nepotrebno. Citiraj Link to post
Recommended Posts