skopusnik 1 374 Napisano November 6, 2008 Share Napisano November 6, 2008 Ta Hamilton je res dick :mrgreen: http://de.youtube.com/watch?v=TV7IKt-IcMA Se bo že premislna, ko bo maxl (enga leta) WTCC prvak ne vem če si bo premisnla zarad igrc Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 6, 2008 Share Napisano November 6, 2008 you wish Citiraj Link to post
play 502 Napisano November 25, 2008 Share Napisano November 25, 2008 (Če še rabš internet v zidanci maš zdej pri mobitelu paket z neomejeno porabo umts za 29€. Za odpirat strani pa massager deluje vrhunsko ! Lahko si ga greš tud za 3 dni sposodt za probat....) play: no tole mi je napisal kolega na meil,a kdo pozna kako dela linija,se bi dalo igrati igre on line? Hvala vsem na odgovrih! Citiraj Link to post
bremzy 0 Napisano November 25, 2008 Share Napisano November 25, 2008 Nep, nebi delal. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 25, 2008 Share Napisano November 25, 2008 Odvisno kakšen signal maš v zidanci Delalo bi že (pod pogojem, da je kul signal), sam je zadeva preveč nezanesljiva... Za kakšne resne zadeve ne priporočam, seveda pa ni greh preizkusit, če je zadeva za 3 dni zastonj ... Tko boš še najlažje vidu kko in kaj. Citiraj Link to post
KRUH 5 Napisano November 25, 2008 Avtor Share Napisano November 25, 2008 2 moja frenda imasta tole in jim dela dobro.... Ćivita v bližini Bistrice na lepem mestu in lovi brez problema.... Zdej kje bi ti imel, se ne ve kako močno je omrežje in kako dobro lovi.... Kuker je že Murn rekel, najboljše da free probaš za 3 dni, pa boš videl če lovi dobro..... Citiraj Link to post
play 502 Napisano November 25, 2008 Share Napisano November 25, 2008 Je tako, ju3 grem ponj, pa da vidm, sm pa an hribu in vidim skor celo Novo mesto, tako da zna delati, ma vsaj upam, ker pol lahko nažigam, dan in noč..hvala vsem na pomoči. :mrgreen: Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano November 25, 2008 Share Napisano November 25, 2008 Nej te ne zavede če maš 5 crtic omrezja pokazanih na mobitelu... za UMTS so drugi signali... Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano November 26, 2008 Share Napisano November 26, 2008 Brezični preko GSM ponudnikov je trenutno še žalost. Teoretično Max prenos do 3,6 MB/s a v praksi več kot 1mb/s še nisem videl pa se to je bolj izjema kot pravilo.Druga zadeva je ali je UMTS signal na lokaciji kjer želiš imeti wireless internet. Tako kot je nekdo že omenil GSM <> UMTS Če sem pravilno nekje ujel si iz okolice Straže in glede na to da v Lokah (najbrz ves kje to je) skoraj ni delalo potem si lahko predstavljam kako ti bo delalo Velik sreče ko boš preizkušal ! Citiraj Link to post
play 502 Napisano November 27, 2008 Share Napisano November 27, 2008 Brezični preko GSM ponudnikov je trenutno še žalost. Teoretično Max prenos do 3,6 MB/s a v praksi več kot 1mb/s še nisem videl pa se to je bolj izjema kot pravilo.Druga zadeva je ali je UMTS signal na lokaciji kjer želiš imeti wireless internet. Tako kot je nekdo že omenil GSM <> UMTS Če sem pravilno nekje ujel si iz okolice Straže in glede na to da v Lokah (najbrz ves kje to je) skoraj ni delalo potem si lahko predstavljam kako ti bo delalo Velik sreče ko boš preizkušal ! Oho sosoed skor (ja s mormo en dan na kavici dobit), ja proti NM so Loke bližje, samo sem pa jaz dosti višje, to sploh kej pomeni, ali samo pomeni dolžina signala od odajnika? Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano November 28, 2008 Share Napisano November 28, 2008 Ja res skor sosed Hmm ne vem če in koliko nuca če si na višjem. Po moje ne kaj dosti, načeloma pa je ta mobilni internet bolj namenjen sufranju in branju mail-ov kot pa čemu drugemu. A optike še ni v Straži ? Mal podrežnaj na t2 kdaj bo.... Jaz mam zdaj optiko cca. 6 mesecev in je zakoon... Kava pa velja, pa še kakšen pir zraven Citiraj Link to post
McBajs 8 Napisano December 24, 2008 Share Napisano December 24, 2008 Da vas za praznike spet malo nasmejim in opomnim česa se lahko letos zopet veselimo: Komu kaj znano? :mrgreen: Citiraj Link to post
play 502 Napisano December 24, 2008 Share Napisano December 24, 2008 ableble tasred si ti se te zamišljam kak si, ko je povna p....vsega Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano December 24, 2008 Share Napisano December 24, 2008 Da vas za praznike spet malo nasmejim in opomnim česa se lahko letos zopet veselimo: Komu kaj znano? :mrgreen: Pa kaj bi ti rad, da grem kr takoj bruhat al kaj Citiraj Link to post
Recommended Posts