Tomaž Eržen 1 083 Napisano January 22, 2014 Share Napisano January 22, 2014 Joco popravi me če se motim... ni ponavadi pri poznem bremzanju in understeeru lažje it ravno kot dosti prehitro zavit v ovinek? Tule zgleda kot da je The Professor prej začel bremzat, pripravil položaj in nato eliminiral grožnjo imho seveda 1 Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano January 22, 2014 Share Napisano January 22, 2014 Jaz sem skor zihr, da je prej zapeljal v ovinek kot vsak drug krog 1:01 na videu npr.. Ampak tud Senna je šel prehitevat iz zeloooo zadaj. Itak vemo, da je bil Senna neizprosen na progi, zrival druge dirkače itd. Je pa še ena stvar, Senna je bil DQ na tej dirki, ker je šel tam mimo šikane potem ko so ga porinili (0:42-0:47)... ta je bla pa čist bosa če mene prašaš. Kaj pa vem, očitno zanimivo leto 89 PEK, Mislim, da je bil Senna takrat diskvalificiran zaradi pomoči sodnikov ob progi. Čim se sodnik dotakne formule, je ta dirkač zaključil dirko, ker ne sme imeti zunanje pomoči. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano January 22, 2014 Share Napisano January 22, 2014 Ne vem če je temu tako? Morda... ampak leta 2003 so Schumacherja porinili iz peska v Nurburgringu, par let kasneje pa so Hamiltona celo z žerjavom dvignili iz peska, peljali po zraku nazaj na progo in dirko je končal brez DQ. Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano January 22, 2014 Share Napisano January 22, 2014 Pravila se itak ves čas spreminjajo. Ta incident je menda celo v onem dokumentarcu o Senni, leta 1989 je bil dq, naslednje leto so pa priznali, da ni bilo nič narobe v identični situaciji glede nekoga drugega. Ne spomnim se točno kaj je bilo, je pa bil Senna pissed naslednje leto Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano January 22, 2014 Share Napisano January 22, 2014 Kako pa veš,da nimaš virusa,če nimaš AV,ki bi te nanj opozoril? Kaj pričakuješ,da bo PC rekel "Pozor okužen sistem"?! Sicer pa sem včasih bil prav vesel,ko sem zvedel za tebi podoben primer,ko je imel kdo vsa vrata na stežaj odprta No sedaj raje pomagam Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 22, 2014 Share Napisano January 22, 2014 Kateri AV pa priporočaš? Jaz tudi nimam nič pa bi malo preskeniral po štirih letih in pol... 1 Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano January 22, 2014 Share Napisano January 22, 2014 Kaspersky je zelo v redu, nakup priporočam na ebayu ( za 3 pce 14 evrov recimo na leto, drobiž): Povezava, za 1 pc je še dosti manj. Uporabljam že leto in nimam pripomb. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano January 22, 2014 Share Napisano January 22, 2014 Pravila se itak ves čas spreminjajo. Ta incident je menda celo v onem dokumentarcu o Senni, leta 1989 je bil dq, naslednje leto so pa priznali, da ni bilo nič narobe v identični situaciji glede nekoga drugega. Ne spomnim se točno kaj je bilo, je pa bil Senna pissed naslednje leto Ja tukaj je pomoje prost mal namerno not zapelu (podobn k Schumacher vs Hill adelaide 1994). To da so diskavlificiral Senno se mi ne zdi pošteno, je pa to sigurno zakuhal un francoz k je bil takrat na vrhu FIE. Če ga nebi diskvalificiral bi bil tisto leto prvak Senna. No je pa drugo leto če se ne motim Senna vrnil prostu v prvem ovinku na tej progi. Bila je zadnja dirka sezone in takrat je bil senna prvi pred prostom, senna je štartal prvi in so čez noč spremenil pozicija (leva-desna). Senna je popizdu in je reku, da bo butnu vn prosta, v primeru, da bo v prvem ovinku pred njim.. je bil.. in sta šla oba na pesk Senna pa prvak. Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano January 22, 2014 Share Napisano January 22, 2014 Raje glejte 2 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano January 22, 2014 Share Napisano January 22, 2014 hahaha Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano January 22, 2014 Share Napisano January 22, 2014 Jao ker idiot Citiraj Link to post
frajerju 4 Napisano January 22, 2014 Share Napisano January 22, 2014 Itak da so ga porinal ce so ga mel rajsi kot francoza. Skor tk ko Rossi vs Stoner jerez mislim da 2011 Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano January 30, 2014 Share Napisano January 30, 2014 Dons pa pojejo ročne 3 Citiraj Link to post
Recommended Posts