Skoči na vsebino

Ostalo & Traparije

KRUH

Recommended Posts

• Odgovori 2,9k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Pozabil prilimat še mal RL vozikanja med prazniki. Po dveh letih sem se končno spet spravil in je bil že skrajni čas ker sem že fejst pogrešal in pozabil kolk fun je to ne glede na to kaj voziš ! Za

Posted Images

Smešno, ampak samo potrjuje to kar se dogaja v vseh športih. Dirka lahko v teh prvenstvih domačih vsak, ki ima denar, pa o vožnji nima nič pojma. Dejansko te ljudje, ki furajo v teh serijah so starci zavaleni s polno denarja in ponavadi prezirajo sim-racerje, ki imajo veliko več izkušenj z vrtenjem volana, pa čeprav le doma iz dnevne sobe. In so na koncu še par sekund na krog hitrejši haha

Saj enako odžira plac enemu dobremu dirkaču Hamiltonov brat v Clio cupu...

Spet imam probleme glede xboxa.

Namreč kupil sem ključek Kingston DTR 32. Ko sem ga vstavil v xbox, sem dal configure in je lepo pisalo 29gb free.

Ko grem nazaj v računalnik mi pa kaže 700kb free [Jaoo]

V čem je problem?

P.S.: Ključek je že primarno formatiran na fat32

Spet imam probleme glede xboxa.

Namreč kupil sem ključek Kingston DTR 32. Ko sem ga vstavil v xbox, sem dal configure in je lepo pisalo 29gb free.

Ko grem nazaj v računalnik mi pa kaže 700kb free [Jaoo]

V čem je problem?

P.S.: Ključek je že primarno formatiran na fat32

Jest sm mel isti problem, ključ kao 16GB, formatiran pa na FAT32 in se ni dalo sformatirat na NTFS. Prvič ključ direkt s kitajske, drugič pa s Petrola. Tega sm potem nesu 2X na uveljavljanje garancije, zdej ta tretji pa dela kot treba. Tko da če maš garancijo nes nazaj, če si kupu na e-bayu pa zna bit da so te nate****...

Men je v obeh primerih ključ delal tam do 2GB zapisanih podatkov, če sm probu več, sm ga pa mogu spet formatirat.

Potem ni druge možnosti?

Delal sem po tutorialih na netu, ampak tam je vedno bilo 1)configure usb stick 2)go back to computer an load files to your USB stick

Drugače lahko formatiram na NTFS, takrat je vredu, ko je pa spet na fat32, je pa free space samo v xboxu