Skoči na vsebino

Ostalo & Traparije

KRUH

Recommended Posts

• Odgovori 2,9k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Pozabil prilimat še mal RL vozikanja med prazniki. Po dveh letih sem se končno spet spravil in je bil že skrajni čas ker sem že fejst pogrešal in pozabil kolk fun je to ne glede na to kaj voziš ! Za

Posted Images

Dejmo se strinjat, da se ne strinjamo glede Blocka. Meni je car - vam ni. Meni sta tudi Loeb in Raikönnen (ki tudi dirka od malega) carja.

Tegale tuška moram pa tut skritizirat. To ni nč druzga kokr K1 Attack kit car, ki ga je sestavu v domači garaži, mičken predelal in zbasal od RS4ke mašino not. Boo fucking hoo.

Cena je zares previsoka,pa baje je tip do svojih delavcev prav "svinjski".

Jaz sem mu pisal,da bi si prišel ogledat to čudo,pa mi niti odgovoril ni,ker se kao sedaj počuti preveč zvišenega sem zvedel od kolega,ki ga pozna osebno.Drugače pa ja,Murn, nekako takole zgleda vse skupaj kot si napisal,z tem,da je "baje" idejo in zasnovo ukradel svojemu kolegu(tako sem slišal) zasluge pa si je pripisal sebi.

Ja, sej tole je mel razstavljeno na avtošovu v LJ. Sej ne rečem, da bi se avta branu, če bi mi ga šenkal. Ni pa neki, da bi se mi sline cedile. Še lep ni.

Tipa pa ne poznam, tko da ne morem nč rečt kakšn je. Je pa štajerc, tko da je vse kar si napisal možno ;)

Brez zamere kul štajercem :D

Isti ste k Schumacher fani - šumi šumi šumi... Zdej, ko je pa nazaj pršu in ni rezultatov,ni pa nobenga fana več ... Me zanima, če bo Loeb drugo leto še vedno car, k ga bo Ogier opral.

Js sm še vedno za šumija..navijam pa tut za vettla ker me spominja na šumija :P