Tomaž Eržen 1 083 Napisano July 18, 2012 Share Napisano July 18, 2012 Se serverjem na sloracingu končno obetajo boljši časi? Več sledi kmalu... 2 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano July 18, 2012 Share Napisano July 18, 2012 Moj maček http://www.youtube.com/watch?v=LRRynOpsaaI&feature=plcp 1 Citiraj Link to post
Sašo2009 4 Napisano July 18, 2012 Share Napisano July 18, 2012 Naš se je pa stepu zej ma pa taco v kolenu zlomlen Tist mačkon ko ga je ga bom kar Citiraj Link to post
Sašo2009 4 Napisano July 18, 2012 Share Napisano July 18, 2012 Moj maček http://www.youtube.com/watch?v=LRRynOpsaaI&feature=plcp A ko si že vozu je kdaj maček naredu tole? Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano July 21, 2012 Share Napisano July 21, 2012 Pojasni veliko vprašanj glede gymkhane in WRC dirkanja... Vredno ogleda - predvsem priporočam tistim, ki ste ga vedno kritiziral v prazno ... Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano July 21, 2012 Share Napisano July 21, 2012 Mehh... not convinced V bistvu ravno nasprotno. Mene je vedno motil ravno ta ultra-ameriško-komercialni pristop in tukaj med vrsticam potrdi ravno to. Tip zna marketirat stvari (dejstvo) na pravi način in Gymkhana je le orodje komerciale in nič kaj dosti drugega (v resnici). Je pa res da je blo prvih par Gymkhan lušno za pogledat, danes se pa vidi da ne ve več kaj bi naredil in se stvari samo ponavljajo. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano July 21, 2012 Share Napisano July 21, 2012 Mehh... not convinced V bistvu ravno nasprotno. Mene je vedno motil ravno ta ultra-ameriško-komercialni pristop in tukaj med vrsticam potrdi ravno to. Tip zna marketirat stvari (dejstvo) na pravi način in Gymkhana je le orodje komerciale in nič kaj dosti drugega (v resnici). Je pa res da je blo prvih par Gymkhan lušno za pogledat, danes se pa vidi da ne ve več kaj bi naredil in se stvari samo ponavljajo. Kaj pa bi si še pa lahko izmislil pri Gymkhani?? Peljal med stožci po sprednjih kolesih? Se mi zdi,da nabijaš v prazno Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano July 21, 2012 Share Napisano July 21, 2012 Piii... Ravno o tem govorim.. nima več kej za pogruntat pa še kar neki drifta okol stožcev... Kaj pa je k. tako hudga pri temu, potem ko je že od prvega dela eno in isto?!?? Prodaja sponzorje pa nič druzga. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano July 21, 2012 Share Napisano July 21, 2012 To se strinjam glede sponzorstva, saj je v končni fazi vse z denarjem povezano Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano July 21, 2012 Share Napisano July 21, 2012 Še vedno je Loeb car proti Blocku ko razbije avte na vsakem drugem rallyu. 2 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano July 22, 2012 Share Napisano July 22, 2012 Seveda je Loeb car, tega nihče ne zanika. Samo model je šel v WRC s pet letnimi izkušnjami dirkanja. Ne pet let izkušenj rally - pet let izkušenj dirkanja nasploh. Kaj pa pričakuješ kot to, da se bo razletaval. Lih to je v tem intervjuju povedal in povedal je tut to, da za dirkanje rabš dnar. Dnar je pa med drugim nabral z gmykhana videi. Loebu je pa res težko v lajfu, k mu sponzorji vse na pladnu prnesejo. Just saying... Isti ste k Schumacher fani - šumi šumi šumi... Zdej, ko je pa nazaj pršu in ni rezultatov,ni pa nobenga fana več ... Me zanima, če bo Loeb drugo leto še vedno car, k ga bo Ogier opral. Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano July 22, 2012 Share Napisano July 22, 2012 Räikkönen je imel še pol manj izkušenj kot Block, pa je pokazal veliko več. WRC pač ni za Blocka...! Loeb je pač talent in njegove vožnje so hitro opazili pri Citroenu in ga vzmeli pod svoje okrilje....nato pa pridejo tudi sponzorji. Če pa ne pokažeš nekega rezultata, je vse skupaj težje. Upam pa da naslednjo leto res Ogier naredi eno pravo konkurenco, če ne bo delal preveč neumnih napak. Sicer pa bo Loeb še kar nekaj desetletij car, ker nevem komu bo uspelo kaj takega, kar je njemu (7x prvak, XX zmag na rally-ijih,...). 1 Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano July 22, 2012 Share Napisano July 22, 2012 WRC bi bil za Blocka, če bi mel 10 ponovitev vsakega ovinka. Ker pri tisti gymikani ma ene 20 ponovitev na ovink. 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano July 22, 2012 Share Napisano July 22, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=LkyHJ3odZn8 Citiraj Link to post
Recommended Posts