Skoči na vsebino

Ostalo & Traparije

KRUH

Recommended Posts

• Odgovori 2,9k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Pozabil prilimat še mal RL vozikanja med prazniki. Po dveh letih sem se končno spet spravil in je bil že skrajni čas ker sem že fejst pogrešal in pozabil kolk fun je to ne glede na to kaj voziš ! Za

Posted Images

Mehh... not convinced :D V bistvu ravno nasprotno. Mene je vedno motil ravno ta ultra-ameriško-komercialni pristop in tukaj med vrsticam potrdi ravno to. Tip zna marketirat stvari (dejstvo) na pravi način in Gymkhana je le orodje komerciale in nič kaj dosti drugega (v resnici). Je pa res da je blo prvih par Gymkhan lušno za pogledat, danes se pa vidi da ne ve več kaj bi naredil in se stvari samo ponavljajo.

Mehh... not convinced :D V bistvu ravno nasprotno. Mene je vedno motil ravno ta ultra-ameriško-komercialni pristop in tukaj med vrsticam potrdi ravno to. Tip zna marketirat stvari (dejstvo) na pravi način in Gymkhana je le orodje komerciale in nič kaj dosti drugega (v resnici). Je pa res da je blo prvih par Gymkhan lušno za pogledat, danes se pa vidi da ne ve več kaj bi naredil in se stvari samo ponavljajo.

Kaj pa bi si še pa lahko izmislil pri Gymkhani?? Peljal med stožci po sprednjih kolesih? Se mi zdi,da nabijaš v prazno [iz]

Piii... :D

Ravno o tem govorim.. nima več kej za pogruntat pa še kar neki drifta okol stožcev... Kaj pa je k. tako hudga pri temu, potem ko je že od prvega dela eno in isto?!?? Prodaja sponzorje pa nič druzga.

Seveda je Loeb car, tega nihče ne zanika. Samo model je šel v WRC s pet letnimi izkušnjami dirkanja. Ne pet let izkušenj rally - pet let izkušenj dirkanja nasploh. Kaj pa pričakuješ kot to, da se bo razletaval.

Lih to je v tem intervjuju povedal in povedal je tut to, da za dirkanje rabš dnar. Dnar je pa med drugim nabral z gmykhana videi.

Loebu je pa res težko v lajfu, k mu sponzorji vse na pladnu prnesejo. Just saying...

Isti ste k Schumacher fani - šumi šumi šumi... Zdej, ko je pa nazaj pršu in ni rezultatov,ni pa nobenga fana več ... Me zanima, če bo Loeb drugo leto še vedno car, k ga bo Ogier opral.

Räikkönen je imel še pol manj izkušenj kot Block, pa je pokazal veliko več. WRC pač ni za Blocka...!

Loeb je pač talent in njegove vožnje so hitro opazili pri Citroenu in ga vzmeli pod svoje okrilje....nato pa pridejo tudi sponzorji.

Če pa ne pokažeš nekega rezultata, je vse skupaj težje.

Upam pa da naslednjo leto res Ogier naredi eno pravo konkurenco, če ne bo delal preveč neumnih napak.

Sicer pa bo Loeb še kar nekaj desetletij car, ker nevem komu bo uspelo kaj takega, kar je njemu (7x prvak, XX zmag na rally-ijih,...).