Skoči na vsebino

Ostalo & Traparije

KRUH

Recommended Posts

• Odgovori 2,9k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Pozabil prilimat še mal RL vozikanja med prazniki. Po dveh letih sem se končno spet spravil in je bil že skrajni čas ker sem že fejst pogrešal in pozabil kolk fun je to ne glede na to kaj voziš ! Za

Posted Images

Malo prebiram nekaj zadnjih strani te teme in mi je v oči padla debata okol služenja z Youtubom.

Fora tega služenja ni kolk ogledov maš na videih, ampak koliko naročencev (subscriberjev imaš) ko ta številka doseže magično vrednost 3000 se lahko prijaviš za partnerstvo z Youtubom. Če se kvalificiraš in te sprejmejo ti v videe in zraven njih namečejo ogromno reklam na katere folk klika. Za vsak klik na reklamo uploader dobi od 1-5 CENTA torej na 1000 klikov na reklamo dobiš 100€. Lahko imaš miljon ogledov na tvojem videu, ampak če nimaš reklam, ali pa če nihče na njih ne klika si prav tako brez cvenka. Je pa res, da se v SLO tega še ne da dobiti (ne me držat za besedo), se bo pa baje dalo ko v zagrebu dobijo/mo Googlovo pisarno zadolženo za SLO, CRO, SRB, BIH,...

Da pa ne bom samo nekaj nabijal o partnerstvu:

Tale tip ma epske videe, ki jih izdaja 6 dni na teden. Priporaočam, da si pogledate še več njegovih videov

Uredil - theamunraaa

Imamo koga, ki zna delati v flašu, rabil bi nekaj na svoji strani,da bi uredil na novo, če imamo koga mi naj javi lahko na zs ali meil.

Hvala, ne bo bojazni, da bi mi naredil zastonj itd

Hvala