Skoči na vsebino

Ostalo & Traparije

KRUH

Recommended Posts

• Odgovori 2,9k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Pozabil prilimat še mal RL vozikanja med prazniki. Po dveh letih sem se končno spet spravil in je bil že skrajni čas ker sem že fejst pogrešal in pozabil kolk fun je to ne glede na to kaj voziš ! Za

Posted Images

Jaz imam xbox 360(zraven sem dobil wirelles plošček, in ker se mi ne da baterij filat..in tud menat, sem si umislu ploščk z kablom) in sem si dokupil ta beli xbox-ov kontroler s kablom mislm da za 25 al 30 evrou in se obnese super tud na računalniku..sam drivrje nekje na netu snameš ni težko najdt.. špili so usi do zdej zaznal ploščk in dela supr (sej je xbox microsoft-ova zadeva - windowsi hint hint)..mal še komentarje po kkšnih tujih straneh poglej, če rabš ploščk za prou specifičn špil da se neboš zafrknu [ok] mi je pa sama oblika zelo ušeč, sej sem tud sam malo višje rasti in imam temu primerno velike roke, je kar velik gamepad ki lepo paše v roke..le kakšna tipka ni preveč uporabna..kot pri večini ploščkov..aja pa še super je zaradi vseh potenciometrov sploh za kazalce(trigger)..upam da sem ti kaj pomagal

evo en za 36,00 €

http://igabiba.joker.si/izdelek.php?menu=5&sub=16&izdelekId=4650

Ta vrag od softwera me zeza odkar mam nov comp... Frameov čez 160 v replay-u ko pa dam naj posname replay pa mi pade na 15 FPS...da ne govorim da niti teh 15 ni gladkih ampak skoz poskakuje,šteka.... WTF ? Vem da ste eni že imeli težave s tem pa me zanima če je kdo uspel pogruntat oziroma rešit problem .

Prvo si zmanši resolucijo posnetkov, to zna bit težava če nimaš glih ssd diska, ker so prenosi ogromni in potem disk ne zmore takšne hitrosti hranjenja...

Druga zadeva je ta, da si v frapsu nastavi "lock framerate".. Jest imam na 33 fps. Kar je več občasno zašteka...

Probal 3 različne verzije, FPS premikal od 29,79 do 60, spreminjal velikost iz fulll na medium, spreminjal buffer,dal no sound, dal lock frame rate .... ma vse kar kjerkoli na forumih piše.... nič ne pali.... da se ti odtrga :D Probal celo drug SW isto sranje... zdej al mi kakšni driverji manjkajo ali pa ne vem kaj... celo kodeke sem dol vlekel :P

Da se ti odtrga :oops: