Skoči na vsebino

Ostalo & Traparije

KRUH

Recommended Posts

• Odgovori 2,9k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Pozabil prilimat še mal RL vozikanja med prazniki. Po dveh letih sem se končno spet spravil in je bil že skrajni čas ker sem že fejst pogrešal in pozabil kolk fun je to ne glede na to kaj voziš ! Za

Posted Images

Sj vem to sm sam tko napisu .. k se dober slisi :D ceprav enim mojim prijateljem res pomaga da se pocutijo bolje itd ... pac jaz pravim vsaka stvar je za nekoga zdrava... vsako tele ima svoje veselje... samo treba meti za vse neko mejo da se ne pretirava ... veliko ljudi pa na zalost nima meje :P

glede prehrane bom tko reku.. Raj si specem jajc na oko z ocvirki (vse domace) kukr pa d spijem neko kemijo, pa nej bojo to proteini al pa herba. Pa ne mi zdej rect d herba ni kemija, ker je! Bog ve s kje vse tisto sranje vozjo.. Ce bi blo vse naravno bi ze zdavnej vse zgnilo, splesnelo itd.

Ce nekdo dela, verjem da mu 1 jajc al pa 2 ne bosta skodla niti mal. Unmu k pa cel dan samo sedi pa vrjamem d so ena semena za ptice zadost. Mi ko gremo v hosto, vsak poje tretjino kruha pa eno celo klobaso. Vrejm da bi od enga loncka herbe ze po polovic dneva vsi dol popadal, pa se zanic je..

Če se da komu brat. Al pa sestra :wink:

Dejstvo je, da ne moreš živet samo od jajc, niti ne moreš samo od proteinov v prahu, niti od herbalife. Vse te stvari pa so lahko odlično dopolnilo k normalni prehrani.

Ale - mene so tudi "zvlekli" na eno herbalife predstavitev pa so tam glede jajc govorili v smernicah zgornjega članka in tega kar pravi Tomaž.

Res je da so me zvlekl tja, sam mi je blo všeč kar so povedal. Edino mal velik mi je dajat min 40€ mesečno za to...

Se pa strinjam z Gregorjem. Če greš neki delat, ni bolšga k orng se napokat z nečim domačim :D (ja, cviček je neki domačga)

Se pa strinjam z Gregorjem. Če greš neki delat, ni bolšga k orng se napokat z nečim domačim :D (ja, cviček je neki domačga)

Jaz tudi ćeprav nimam nič proti takšnim supstancam, vsak naj je kar mu paše [ok]

Ti Murnček pa ne govori samo o cvičku ,ampak ga raje kaj prinesi(je božanski [dance] -vašega domačega mislim) [ok]

Neprecenljiv je liter :) Sploh, ko ti zapaše :P Že poleti enkrat smo se pogovarjal, da naredimo eno srečanje pri meni v zidanci. Obljubo nameravam držat, le primere vikend moram najt, ko bom imel čas. Mogoče uspe še pred novim letom :wink: Takrat lahko pridete natankat cvička kolikor ga hočete :P

Že poleti enkrat smo se pogovarjal, da naredimo eno srečanje pri meni v zidanci. Obljubo nameravam držat, le primere vikend moram najt, ko bom imel čas. Mogoče uspe še pred novim letom :wink:

Sem se že bal, da si pozabil :twisted:

Sliši se....dobro :)