Skoči na vsebino

Ostalo & Traparije

KRUH

Recommended Posts

• Odgovori 2,9k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Pozabil prilimat še mal RL vozikanja med prazniki. Po dveh letih sem se končno spet spravil in je bil že skrajni čas ker sem že fejst pogrešal in pozabil kolk fun je to ne glede na to kaj voziš ! Za

Posted Images

Imam 3 vprašanja...

1. A sem prav videl, da si dal moko notr?

2. Zakaj to piješ?

3. A bi rad, da te pobere zaradi holesterola al zaradi salmonele?

1. Proteini

2. Velik vnos beljakovin po treningu

3.Ne eno ne drugo, če še ne veš jajce ne povzročajo holesterola :wink: ...salmonela pa tut ne pride kr tak

1. Še dobr...

2. OK sam dej pol vsaj brez rumenjakov

3. Dej se mal bolj pozanimaj...Med s holesterolom bogate vire spadajo mlečna maŠčoba, jajčni rumenjaki, mastno meso, maslo itd...To je iz enega od mnogih člankov, ki jih lahko najdeŠ na netu!

Ne vem kdo tebi te neumnosti in laži prodaja...

Še iz ene drugega članka:

Temelj urejanja ravni maŠčob v krvi je zdrava prehrana. Priporočila dosežemo tako, da pojemo manj mesa in mesnih izdelkov, jajc in polnomastnih mlečnih izdelkov, čim več pa svežega sadja, neoluŠčenih žit, zelenjave in stročnic.

vir:

Dr. Andreja Černe, dr. med.

spec. interne medicine

Interne klinike,

Klinični oddelek za kardiologijo,

Klinični center Ljubljana

Dr. Andreja Černe in ostali naši zdravniki ki itak glede prehrane nimajo po večini blage veze lahko govorijo kar hočejo ko me ne bojo prepričal v nasprotno. Sem slišu že take kozlarije od tega da preveč vitaminov škoduje...zdej pa še ena nova

pojemo manj mesa in mesnih izdelkov, jajc in polnomastnih mlečnih izdelkov

Preveč katerekoli stvari škoduje, pa naj bojo vitamini (vitamin overdose), alpa tisti praški ki so večinoma beljakovine (pa polno nekih cudnih stvari zraven), energijske pijače, maščobe,.... še voda je nevarna v prevelkih dozah :P , itd, itd.... Itak ze zarad nezdrave hrane ki jo zdaj jemo, ne bomo žvel niti do 70leta, ker to kar zdaj bašemo vase je res drama, prot tistim kar se je včas jedlo. še dobro da je zdravstvo (dr. majo ponavad prav ;) ) napredovalo, čene bi nas ze pri 50 vse pobral, tko nas bojo pa tablete še neki cajta reševale....

Uglavnem vse je v prevelkih količinah nevarno, razen piva in zato grem zdaj na čevape in pivo. ;)