Skoči na vsebino

Ostalo & Traparije

KRUH

Recommended Posts

• Odgovori 2,9k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Pozabil prilimat še mal RL vozikanja med prazniki. Po dveh letih sem se končno spet spravil in je bil že skrajni čas ker sem že fejst pogrešal in pozabil kolk fun je to ne glede na to kaj voziš ! Za

Posted Images

blagor tebi ko herbalife v sebe meceš [jezik12] ampak tudi ti bos na mino prisel [dance] za vas herba...... izumljajo posebne teste ker neke cudne substance morajo biti v tem hudicu [krniki]

Tko kot sta že 2 pred mano povedala ... Kulture voznikov ne bo izboljšala nobena še tako visoka kazen. Lahko je glede na dohodke ali pa fiksno. To je tko, kot da bi ti streha puščala in bi ti problem reševal tako, da bi z dežnikom po hiši hodu.

Treba bi se blo lotit težav drugje. Ne vem kaj politiki sploh razmišljajo. Že tko al tko so zelo nepriljubljeni, pol te pa še brcajo, ko si že na tleh. To jim bo res dvignlo popularnost in pa splošno dobro mnenje.

Najlažje je kazni nabijat... to grem tem politikom že 20 let odlično od rok sam očitno je z njihovim pristopom nekaj narobe, ker če dvigneš kazni v 20 letih za 500 procentov bi morala biti varnost vsaj za 100% bošlja... pa ni glih :P

Zamex... hehe v Celju je najboljš ? Get a life! Zarad mene lahko izpit narediš v rush hour in LA pa to ne govori o tvojih vozniških sposobnostih.

Načeloma sem za zajebane zakone samo naj bodo določeni z % od mesečnega dohodka, ker nekomu ki skasira 5k€/mesec se sladko jebe za tistih 200-300 € kazni.

Sicer pa v tej k****** državi se gre itaq samo za krpanje proračunskih lukenj in nič drugega :D

Načeloma sem za zajebane zakone samo naj bodo določeni z % od mesečnega dohodka, ker nekomu ki skasira 5k€/mesec se sladko jebe za tistih 200-300 € kazni.

Sicer pa v tej k****** državi se gre itaq samo za krpanje proračunskih lukenj in nič drugega :D

+1

Ne se vžigat. [krniki]

Najlepše si ga je sposodit pri Buryi (diskretna nalepka na odbijaču pod tablico); dat gor nalepko od Herbalife, it prodajat prah, šejkrje ... In pol rajcat folk kolk lahko zaslužijo [krniki]

JeZn, maš prav. To so mel "ta pridni" od Herbalifea en dogodek, ko so dobil možnost vozit take avte po letališču Lesce. Blo je par Ferrarrijev in Porschejev, ki jih je priskrbela Burya.

Glede prodaje prahu si se pa zmotil. Uni, k prah (bel in rjav) prodajajo še veliko več zaslužjo, kot mi pri Herbalifeu. :wink: