Skoči na vsebino

Ostalo & Traparije

KRUH

Recommended Posts

• Odgovori 2,9k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Pozabil prilimat še mal RL vozikanja med prazniki. Po dveh letih sem se končno spet spravil in je bil že skrajni čas ker sem že fejst pogrešal in pozabil kolk fun je to ne glede na to kaj voziš ! Za

Posted Images

Čas je, da naredimo bolj sveže cvetonizme. :lol: Iz letošnje sezone imam že kar precej shranjeno iz dirk kje je bilo kaj smešnega. Se, da kermu vskočit v pomoč pa skombinirat filmčke? Ker sam imam preveč dela še z ostalimi rečmi tak, da brez konkretne pomoči nebo šlo. Bi pa zelo rad videl, da naredimo par filmčkov s svežimi cvetkami. ZS, msn... [ok]

Sicer je long shot pa vseeno. Je mogoče že kdo imel probleme pri inštalaciji (špilov, programov, etc.) kjer so glavni inštalacijski fajli .cab? Meni konstatno ven meče da je file corrupt (error 1335 če se ne motim); enkrat se mi ustavi pri prvem .cab filu, potem čez par poizskusov ponovne instalacije pri drugem, ... in tako sem prišel vse do zadnjega .cab file, zdaj pa mi je spet inštalacijo začelo ven metat pri prvem.

Ta problem sem imel že pri enem drugem špilu (praktično istočasno kot tukaj), vendar je potem po reinštalaciji winsov magično zinštaliral (!!! iz istega .iso fila!!!; samo prekopiranega na drug disk (tudi to sem potem probal s tem špilom, da sem prekopiral na drug disk vendar napaka ostaja)).

Probal sem dejansko že skor vse... reinštalacija winsov, ugasnil AVG in firewall, win update, drug iso mounter, prekopiral na drug disk, prepucal rame da slučajno ni kje slab stik, ..etc... Najprej sem mislil da je problem z diskom, ampak kot izgleda ni to problem...

Drugi normalno installirajo iz istega torxenta tako da tudi to ne bi smel bit problem, jih pa res ima ene par enake probleme kot jaz... Any ideas???