mAxL 1 106 Napisano April 21, 2011 Share Napisano April 21, 2011 F1 prvenstvo: ni več prostih mest STCC prvenstvo: prijaviš se Citiraj Link to post
Adri 622 Napisano April 26, 2011 Share Napisano April 26, 2011 Tole je letošnji HRT z Liuzzijem. 1 Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano May 1, 2011 Share Napisano May 1, 2011 Sandi... evo, ko da si bil tam... sam zgornji filmček si zavrt Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano May 1, 2011 Share Napisano May 1, 2011 Evo vam mal Mirkota da ne pozabte nanjga med premorom 1 Citiraj Link to post
Adri 622 Napisano May 1, 2011 Share Napisano May 1, 2011 Čas je, da naredimo bolj sveže cvetonizme. Iz letošnje sezone imam že kar precej shranjeno iz dirk kje je bilo kaj smešnega. Se, da kermu vskočit v pomoč pa skombinirat filmčke? Ker sam imam preveč dela še z ostalimi rečmi tak, da brez konkretne pomoči nebo šlo. Bi pa zelo rad videl, da naredimo par filmčkov s svežimi cvetkami. ZS, msn... Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 2, 2011 Share Napisano May 2, 2011 V8 Supercars 2011 Barbagallo Reindler Massive Fiery Crash http://www.youtube.com/watch?v=QCulilgGVro Massive crash, Porsche Carrera Cup Italia 2011 at Imola Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 2, 2011 Share Napisano May 2, 2011 BTCC 2011 at Donington, Jason Plato rolls big time http://www.youtube.com/watch?v=D2losyrki0w Chevy Cruze od Plata je bil po tem prevračanju v R2 že zrihtan za tretjo dirko Citiraj Link to post
Rok Lainšček 4 Napisano May 4, 2011 Share Napisano May 4, 2011 ma kaki ognjemet gumimet Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano May 11, 2011 Share Napisano May 11, 2011 Sicer je long shot pa vseeno. Je mogoče že kdo imel probleme pri inštalaciji (špilov, programov, etc.) kjer so glavni inštalacijski fajli .cab? Meni konstatno ven meče da je file corrupt (error 1335 če se ne motim); enkrat se mi ustavi pri prvem .cab filu, potem čez par poizskusov ponovne instalacije pri drugem, ... in tako sem prišel vse do zadnjega .cab file, zdaj pa mi je spet inštalacijo začelo ven metat pri prvem. Ta problem sem imel že pri enem drugem špilu (praktično istočasno kot tukaj), vendar je potem po reinštalaciji winsov magično zinštaliral (!!! iz istega .iso fila!!!; samo prekopiranega na drug disk (tudi to sem potem probal s tem špilom, da sem prekopiral na drug disk vendar napaka ostaja)). Probal sem dejansko že skor vse... reinštalacija winsov, ugasnil AVG in firewall, win update, drug iso mounter, prekopiral na drug disk, prepucal rame da slučajno ni kje slab stik, ..etc... Najprej sem mislil da je problem z diskom, ampak kot izgleda ni to problem... Drugi normalno installirajo iz istega torxenta tako da tudi to ne bi smel bit problem, jih pa res ima ene par enake probleme kot jaz... Any ideas??? Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano May 11, 2011 Share Napisano May 11, 2011 Kdor ima facebook, lahko podpre našega člana Nejca, da mogoče osvoji kakšno nagrado s tem da Tukaj kliknete všeč mi je na tiste 4 fotke, ki sem jih uploadal na zid našega sponzorja Citiraj Link to post
Rok Lainšček 4 Napisano May 15, 2011 Share Napisano May 15, 2011 Tak je to ne Jaz sem ustanovil gaming clan, ki podpira vse igre, ki podpirajo MP igranje... Vsi, ki ste zainteresirani in iščete klan fajn lahko pridete poleg, da nas bo več Spletno stran najdete tukaj. LP! Citiraj Link to post
Recommended Posts