Skoči na vsebino

Ostalo & Traparije

KRUH

Recommended Posts

Jaz mam na MG-u Yokohama nekaj... guma ko šus samo je mehka k svina, sam na tak avto kaj drugega dat je samomorilska akcija, še posebej v dežju :) Je pa res da jih konkretno pili :)

Na Mazdi mam GOODYEAR excellence ,samo imam premal kilometrov z njimi da bi znal kaj povedat..edino kar je so tam okol 160km/h prilično glasne :blink:

• Odgovori 2,9k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Pozabil prilimat še mal RL vozikanja med prazniki. Po dveh letih sem se končno spet spravil in je bil že skrajni čas ker sem že fejst pogrešal in pozabil kolk fun je to ne glede na to kaj voziš ! Za

Posted Images

Tako je PEK... dokaz sem pa jaz z GY UG7+ ki so ocenjene oh in sploh za v sneg, pa jih v resnici, vsaj v mojem primeru, sava pelje daleč scat.

Energy so v dežju delovale normalno. Nisi mogel ravno neki pretiravat, ampak plastična pa tudi ni bila. Sej pravim... teško primerjam glede na zdaj ko je gor Potenza 50A.:twisted: Pomoje ne moreš falit če hočeš gumo za nekaj časa, pa da od nje ravno ne pričakuješ preveč.

Tako je PEK... dokaz sem pa jaz z GY UG7+ ki so ocenjene oh in sploh za v sneg, pa jih v resnici, vsaj v mojem primeru, sava pelje daleč scat.

http://www.motorevija.si/datoteke/tabela%20zim%2009%201.gif

Sava ima boljšo oceno za sneg kot ug7+, pravtako pod opombami piše pri savi "posebej dobra na snegu", pr ug7+ pa samo, da "zelo uravnotežena...". Iz svojih izkušenj lahko povem tudi, da velja "izjemno slaba na mokrem" :S

Kaj se je pa tolk treba sekirat okol gum. Kupiš, natakneš in voziš. Noben ni tolk hud Šumaher, da bi pogruntal kake hude razlike med gumami istega cenovnega ranga. [krniki]

Te testi so larifari. Tist, k več plača ma boljšo oceno. Še vsak let je blo tko v teh "revijah".

Pa še res je, letos sem bil povabljen na WorldSki test v Avstrijo. Najboljši test smuči, ki ga izvaja Franz Klammer z ekipo, kjer so vse smuči prelepljene in je "kao" najbolj neodvisen. No da vam povem kako sem glasoval. K2 smuči ki jih mi uvažamo so dobile 10, Elanke 9, vse ostale pa 8 in manj :wink: Če delaš u smučariji, ti z črnim tejpom ne morejo zamaskirat smučke...

Mogoče čisto mimo komentar... Fulda Ecocontrol... 185/65/14. Leta 2008 sem dal za menjavo manj kot 200€ za komplet. Odlične na suhem, odlične na mokrem. Mislim, da sem naredil z njimi že ca. 40.000km in bodo še sigurno za 20-30k, mogoče celo več - profila je še dosti. Cenovno ugodnih drugačnih ne kupim več. Zdaj, ko sem jih dal znova gor, sem kot v nebesih. Pa ne da divjam, dajo pa več kot dovolj zaupanja, da sem lahko poiskal mejo. Na snegu in brozgi so pa obupne :D

btw, tudi novi Civic type S s serijskimi michelinkami je že za mano moral cvilit, da je sledil :)

Ja, so bli res mojstri teli voznike avtov grupe B. Sploh pa so moral met velik jajc, da so tkole vozil tele "kante bencina" s preveč konji...Še več jajc (al pa premalo možganov) so mel pa teli gledalci... [Joj]