Skoči na vsebino

Ostalo & Traparije

KRUH

Recommended Posts

• Odgovori 2,9k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Pozabil prilimat še mal RL vozikanja med prazniki. Po dveh letih sem se končno spet spravil in je bil že skrajni čas ker sem že fejst pogrešal in pozabil kolk fun je to ne glede na to kaj voziš ! Za

Posted Images

• 2 weeks later...

Namen mam kupt letne gume (175,65,14). No v igri so predvsem michelin energy saver. Ima kdo te gume? A se dejansko kaj pozna na porabi al je to navadn bullshit?

No druge gume so pa pirelli cinturato ero impact.. Te gume so cca 4eur/kos cenejše.

Kakršen koli nasvet bi bil dobrodošel. Ja pa gum ne nameravam izrabljati v kakšne dirkaške namene..

Mel sem energy saver sicer v 195/60/15 dimenziji... da bi se neki ful poznalo ziher ne. Mogoče deci dva. Je pa tko da je to guma dobesedno samo za normalno vozit, ker čim jo pritiskaš da zelo malo od sebe. Se pozna da je trda, zato pa tudi zdrži tolko več.

Skratka skrajno turing guma, za ogromno kilometrov in nič drugega.

Kolikor se jaz spoznam na gume, so tele Pirelli bolj za en ku**c

Vem pa zato, ker sem jaz lani kupil gume in ko sem se pozanimal so mi odsvetovali nakup...Pol sem vzel Michelin Efficient grip in sem zelo zadovoljen. Dobre so še posebej na mokri podlagi (Z njimi sem tut naredil izpit in licenco za inštruktorja varne vožnje, kjer smo vozili predvsem na mokri in zelo drseči podlagi). Sigurno bi se dobilo tut kakšne še boljše gume, samo je pol tut cena dost višja.

Res pa je, da je tut kvaliteta gume (enaka znamka in tip) lahko različna glede na dimenzijo.

TUKAJ maš pa še en letošnji ADACov test, pa mal poglej...

Ja jaz mam na golfu Michelin energy (195/65 r15) in sem zelo zadovoljen. Mam že 5 leto gor iste letne, se res zelo malo rabijo (glede porabe goriva ne vem, kaj dosti se ne more poznat), tako da je to odlično. Tud držijo kar v redu, jaz nisem opazu nekih posebnosti, ne vozim pa na limitu ampak tudi upokojensko ne, tak športno lagano :). Jaz drugih gum sploh ne kupim več, bogvarej pa Continental, že res da držijo, ampak ne vem če 15k :).