Killer_B 87 Napisano February 9, 2011 Share Napisano February 9, 2011 Oh yeah! Jst sm baraba tega foruma! 2 Citiraj Link to post
Yelo 36 Napisano February 21, 2011 Share Napisano February 21, 2011 Red Bull - pležuh! Škoda........sloracing majica se bolj malo vidi! Citiraj Link to post
marko 36 Napisano February 27, 2011 Share Napisano February 27, 2011 Z kolegom sva se mal hecala, pa je nastal takle video.. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano February 28, 2011 Share Napisano February 28, 2011 Kako ste zadovoljni z včerašnjim izborom EME? Če kdo sploh gleda to no Jest sm sicr navijal za Majo, samo si je res izbrala butast komad oziroma, bi lahko naredila nekaj veliko boljšega, v stilu modernega jazza ali kaj podobnega, ker ima res top glas za to zvrst glasbe. V tem komadu pa več kot pol komada poje "skozi nos", oz vsaj sliši se tako. Če bi jaz odločal, bi poslal v Nemčijo partizane, ker pol bi zihr dobil ful glasov iz vsega nekdanjega vzhodnega bloka, pa še tak komad so imel, k gre hitr v ušesa Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano February 28, 2011 Share Napisano February 28, 2011 Uh,.. smo fural včeri nismo mogli gledat... vidu sm samo tisto rdečelasko spotoma, bi jo lahko kam poslal... sicer ne v nemčijo,... raj v Kamnik kam... Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano February 28, 2011 Share Napisano February 28, 2011 Odpeto res vse z nosa... prav neumno se že na konc sliš... mogoče še ne bi bil tako švoh komad če ne bi bla glavna klavirska spremljava čisti plagiat... samo še najti moram komad, nek Joksimovič/Toše style je bil samo ne najdem. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano February 28, 2011 Share Napisano February 28, 2011 Škoda res... češplja odlično poje sam ta komad je pa kar nekaj... sicer pa stalnica pri nas, ko bi izbirali komad ki nima šans Citiraj Link to post
KOKL 223 Napisano February 28, 2011 Share Napisano February 28, 2011 Jaz bi poslal April, ker komad gre v uho in glasove bi dobili ze zaradi tega , ker je podobna gagici haha . Je pa res da nemaram take muske kaj sele tak sracji stil haha. Sem pa zelo vesel za Majo, in je prav da je zmagala, res da komad ni nevem kaj, sam glas pa ima dekle fenomenaln!, sam jaz ji dam glas samo da jo vidim na odru 3 min, kako kaze svoje lepe nogice in svoj telo haha , ta zenska je ena A Citiraj Link to post
Rok Lainšček 4 Napisano February 28, 2011 Share Napisano February 28, 2011 Jaz sem gledal nekaj malega ^^ Ko sem prišel v MB so glih nastopali oni Feliks Langus ali kaj so. Komentar na to: OMG!?! WTF?!? Pa te povabijo?!? niso resni no....oni samo nekaj cvili tam (dobesedno)...Pa tudi Omar ni imel bogve kako dobrega komada...... Nekoliko več sem pričakoval tudi od Tabuja in Nine Pušlar............. Meni je prav kul, da je zmagala Maja, saj dekle ima talent, s katerim lahko maja v Nemčiji DALEČ pride...mogoče celo Nušo in Darjo "premaga" na 7. mestu - bomo videli Ni mi pa jasno, kaj se imajo ljudje toliko za pritoževati. Kar malo gledam komentarje pod članki, vsi so "užaljeni", ker ni zmagala April. Pa človek božji, glasovali bi. Pa vidiš na koncu rezultate pa vidiš 11k:28k glasov, kar pa ni majhna razlika. Niti blizu tega. Kar se pa tiče njene pesmi, mi je bila kar všeč no...vso srečo v Nemčiji^^ PS: Klemen Slakonja je pa car Tisto pesem ko je združil vse pesmi....če bi tista pesem štela kot tekmovalna, bi zmagal ^^ Meni je tista pesem bila prav super ^^ Citiraj Link to post
Oxy 11 Napisano February 28, 2011 Share Napisano February 28, 2011 Jaz bi poslal tja Klemna Slakonjo ker jih je razturo včeraj vse vsaj koliko sem videl danes na posnetku. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 28, 2011 Share Napisano February 28, 2011 Maja si res ni izbrala komada, ki bi poudaril njen glas. Tko kot pravi edgeslo - vse je zapela iz nosa. Ko bi bla malo prehlajena Sicer sem pa bolj navijal za Nino Pušlar. Kaj pa je Slakonja pel učer? Citiraj Link to post
Rok Lainšček 4 Napisano February 28, 2011 Share Napisano February 28, 2011 Iz vseh zmagovalnih pesmi je vzel nekaj iz besedila Samo je pa res SVETOVNO izpadlo ^^ Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano February 28, 2011 Share Napisano February 28, 2011 Kdo bo pa še gledu emo..sama kuhna in bedarija da ni večje. 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts