marko 36 Napisano January 17, 2011 Share Napisano January 17, 2011 Dodal pod favourites na youtubu, zakon zadevšna mijav, k ga po šregi mota... Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano January 18, 2011 Share Napisano January 18, 2011 Ne vem, če je kdo že videl to stvar... Vito mi je danes poslal en link... sem začel gledat pa kar nisem mogel nehat. Je pa dokumentarec o F1 iz sedemdesetih Kar kul zadeva Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano January 18, 2011 Share Napisano January 18, 2011 hehe, če bi kdo svojga mačka rad naučil driftat še počasen postnetek 1 Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano January 19, 2011 Share Napisano January 19, 2011 lol... Danes bi mogu mojega mačka posnet, ko mu ni uspel enga ovinka spelat. Je prletu iz spalnice v vežo pol je pa hotu v dnevno sobo, pa mu ni znesl in je "zdrsnil" ven iz ovinka direkt v svoji posodi z briketi in vodo. Je vse strsel in polil. ...ma ne vem no kake ima 150cc 4t kart sile, če gre max 70kmh v ovink no, ne rečem da ga ni zanimivo vozit, sile pa glih nima velke...lahk pa da se za vse skup motim! Tako je, motiš se! :wink: Play, dej nehi sam govort, pa prid že 1x v Logatec, ko bomo vozil. Boš pol vidu kako je, ko greš na polno skozi desni ovinek pod mostom. Mene vedno pol še par dni rebra na levi strani bolijo, da se komi premikam. Če pa primerjaš z Racelandom...tam bi pa tut jaz lahko med vožnjo še kkšen sendvič pojedu. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano January 20, 2011 Share Napisano January 20, 2011 No ne vem kolk spremljate smučanje, ampak največja tekma leta zame je smuk na progi Streif. Posnetek prve žrtve letošnjega smuka.. To so športniki, ki jih najbolj spoštujem med vsemi. http://www.youtube.com/watch?v=BL29ccKK3G4 Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano January 20, 2011 Share Napisano January 20, 2011 Povezava! hehe, da dol padeš Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano January 20, 2011 Share Napisano January 20, 2011 Posneli so naju?!?!? Citiraj Link to post
igi 51 Napisano January 22, 2011 Share Napisano January 22, 2011 Ful zanimivo. Avto se sam razvija na podlagi genetskega algoritma. Sam pustite da neki časa laufa. Na začetku je kr neki, pol se pa počasi začne razvijat v neki uporabnega Še razlaga avtorja: I was inspired to create this after seeing this implementation: This version uses the Box2d physics library to make the car an arbitrary mass object and calculate the forces on it. It also uses color to show the evolution in progress. It has 22 variables that represent 8 points of the car, the wheel size, and axle angles. The spring tension and torque are set according to the mass of the car. It uses 2-point crossover and I'm not using bitstring representations and crossing over the entire real valued numbers at the cross points. Mutation simply replaces a particular value with another randomly chosen one. To keep it from converging too fast, it randomly chooses a mate sometimes and otherwise bases it on the fitness from the previous round. I'd like to implement simulated binary crossover to more accurately represent the genetic search. EDIT: black line = average fitness, red line = maximum fitness The number in parenthesis is the target score. Once it reaches that score it moves to the next car. Povezava! Citiraj Link to post
marko 36 Napisano January 22, 2011 Share Napisano January 22, 2011 Zadevščina kar melje in melje... zdele sem kakšne pol urce pustil delat, pa se samo od sebe razvija upam da bo do ju3 delalo in se pelalo kot pravi avto hehe Citiraj Link to post
Yelo 36 Napisano January 24, 2011 Share Napisano January 24, 2011 Če koga zanima Red Bull Pležuh 4 Cross! Povezava! Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 24, 2011 Share Napisano January 24, 2011 Interaktivni video posnetek večih kamer na subaru imprezi ... Jaz sem dal Clutch view in pol gledaš spodej kok se avto odziva na dejanske premike volana - to je prov scary Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano February 3, 2011 Share Napisano February 3, 2011 Evo delal so raziskavo kakšna je razlika med tistimi ki igrajo dirkaške igre in tistimi ki jih ne. Rezultati Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 3, 2011 Share Napisano February 3, 2011 Bedarija Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano February 3, 2011 Share Napisano February 3, 2011 Pa itak, pomoje so vzel tiste ko vozjo NFS. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano February 5, 2011 Share Napisano February 5, 2011 Tokrat sm si uzel malo več časa in odvozil 50 krogov neprekinjenega drifta, prikazan je samo zadnji krog in statistika. Citiraj Link to post
Recommended Posts