Skoči na vsebino

Ostalo & Traparije

KRUH

Recommended Posts

• Odgovori 2,9k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Pozabil prilimat še mal RL vozikanja med prazniki. Po dveh letih sem se končno spet spravil in je bil že skrajni čas ker sem že fejst pogrešal in pozabil kolk fun je to ne glede na to kaj voziš ! Za

Posted Images

Fantje se vidi,da samo virtual dirke poznate,kjer se udobno vozite in brez vsakega strahu in ko je kej narobe ESC pritisnete,v real je vse kaj drugega,da ne rečem da se je tudi za svojo rit treba bati,res da pretiravanje strahu ne prinese vidnega rezultata,vendar verjemte ,da je strah vedno prisoten drugače si hitro v vaservagi in o kondiciji da ne govorimo.

Je pa res nazorno predstavljen ta krog in se bistveno ne razlikuje od naših voženj če gledamo replay je pa hec,če bi vas-nas nekdo spremljal med našo virtualno vožnjo kaj vse bi imel za povedat,verjemte da veliko in kolk bi blo smeha.

Men moja ženka pove,da kadar vozim na slušalke,kako piham in stokam med vožnjo pa se tega sploh ne zavedam,kaj bi bilo šele v real,tko da je tale na posnetku še nedolžen.

Pa brez zamere,to je samo moje videnje dane situacije :wink:

Se strinjam s starešino (mirkom) :). Ze zase vem, da kadar sem res notr v krogu, opletam z jezikom k pr norcih, pa mislim da med bremzanjem nikol NE diham. :D Spomnim se ko smo sli zadnjič gokard v Logatec, tisti ovink pod mostom sem vsak krog le zadrzeval sapo, brez vsakega dihanja.. :) Če bi me fuknu v tak WTCC avto bi blo pa še hujš pomoje. :)

Vsi mamo neke svoje fore med voznjo. Spomnim se ene dirke, ko sva bila z Vedranom na skype, sem mislu da ga je prišel nekdo zadavit med dirko, ker je dihal kot bi se za zivljenje boril. :)

Ok, dobr sej razumem, da je stres med vožnjo pravega dirkalnika veliko večji kot tole, kar se mi s temi volani igračkamo - samo vseeno. Pregledal že dost tehle onboard posnetkov, velik tudi iz WRC, kjer mam občutek, da te je še bolj strah za svojo rit pa še nobenga nisem slišal tako jamrat.

Zato sem vprašal, če je bil kaj poškodovan, ker je najbolj jambral takrat, ko je močno bremzal in sem pač pomislu, da ma kaka rebra polomljena in ga stisne, ko pobremza...

Vem pa da tut sam, delam včas take spake, da bohpomagej :)

pomoje se na ta način sprošča :P Sicer spet niso tako pomoje nenormalne sile,pospešek itd, ok zastopim japančke,ki se notri derejo in kolnejo in ne vem kaj, pač pomoje Tom tako vozi, tako mu paše,tako je hitr, sigurno zaradi tega, da je posledično tako dobr, če bi bil tiho bi sigurno 2s slabi peljal, pač tako se je navadil.Vem sam pri sebi , da sem jamral ,ko sem vozil pitbika na polno krško itd, pa nism nek hitr voznik, pač na motorju nism nikoli vedel kaj bo,al bom odletel ali ne, kaj bo ratalo, sicer vseeno brzine niso tako visoke do 110kmh,pa vseen če padeš pri 80kmh, da ti odnese zadno gumo,in te motor vrže, se le tega zelo bojiš, seveda če imaš kaj v glavi,enim je pač vseeno, kar bo pa bo...pomoje tukaj res lahk velik Miro pove pri njemu je bila brzina in g sila ogromna.

še en posnetk, enako stoka..rebra ma cela. [it] Zadnjih 5 sekund videa, je pa best of

Je pa res nazorno predstavljen ta krog in se bistveno ne razlikuje od naših voženj če gledamo replay je pa hec,če bi vas-nas nekdo spremljal med našo virtualno vožnjo kaj vse bi imel za povedat,verjemte da veliko in kolk bi blo smeha.

Men moja ženka pove,da kadar vozim na slušalke,kako piham in stokam med vožnjo pa se tega sploh ne zavedam,kaj bi bilo šele v real,tko da je tale na posnetku še nedolžen

Se strinjam s starešino (mirkom) :). Ze zase vem, da kadar sem res notr v krogu, opletam z jezikom k pr norcih, pa mislim da med bremzanjem nikol NE diham. :D Spomnim se ko smo sli zadnjič gokard v Logatec, tisti ovink pod mostom sem vsak krog le zadrzeval sapo, brez vsakega dihanja.. :) Če bi me fuknu v tak WTCC avto bi blo pa še hujš pomoje. :)

Vsi mamo neke svoje fore med voznjo. Spomnim se ene dirke, ko sva bila z Vedranom na skype, sem mislu da ga je prišel nekdo zadavit med dirko, ker je dihal kot bi se za zivljenje boril. :)

Pikola sem se nasmejal ker jaz tudi tulim pa jamram da moja včasih prileti iz spodnjega štuka gor ker misli da tamala padla s pojstle ali kaj podobnega.