Skoči na vsebino

Ostalo & Traparije

KRUH

Recommended Posts

Zdej ste mi za en d... pomagal :D Je pa tud res da nisem povedal v kakšne namene ga rabim [iz]

Jah jest se s pretiranimi nastavitvami sigurno ne bom igral ker tako aktivno se pa s fotografijo ne ukvarjam in se verjetno tudi ne bom. Tako da DSLR odpade, zame bolj uporaben, sploh pa zdej od začetka bolj dumb&dumber nastavitve :lol: .

Večji zoom pa vedno prav pride ali kako?smile.gif Se spomnim zdej nazadnje na češkem ko smo gledali dirko sem že bentil ker sem ga imel samo 4x :D

• Odgovori 2,9k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Pozabil prilimat še mal RL vozikanja med prazniki. Po dveh letih sem se končno spet spravil in je bil že skrajni čas ker sem že fejst pogrešal in pozabil kolk fun je to ne glede na to kaj voziš ! Za

Posted Images

Če izbiraš med temi tremi, kupi Panasonica. Jst sicer prisegam na Canon. Brat pa punca imajo Panasonice, nasplošno so zadovoljni; sam pri slabi svetlobi pride do veliko šuma...

Med Panasonici pa tko; pomoje je bolš vzet TZ7 imaš vsaj mali fotoaparat (kompakten) za v žep, ker Fz28 ni ne teč ne meš. Ni DSLR, za ga s sabo nosit je pa tudi križ ker je že kar velik.

Je pa vse odvisno od tega kaj boš slikal.

Si pa lahko tu še malo prečitaš:

http://www.dpreview.com/reviews/specs/Panasonic/panasonic_dmczs3.asp

http://www.dpreview.com/reviews/specs/Panasonic/panasonic_dmcfz28.asp

eno tehnično vprašanje.

kakšne so minimalne internetne povezave za sodelovanje npr. v WTCC prvenstvu?

to sprašujem zato, ker če bi se s kolegom skupaj prijavila na prvenstvo, ali bi bila povezava 2Mb/384k dovolj (imava pa skupno povezavo)?

Čist uredu za naše dirke. Sam glej da bosta to***t cliente ugasnila...pa mule pa take fore. :)

ja, če je kaj takega vklopljeno, potem se povezava popolno vstavi. ni več uporabno tudi za brskanje po spletu.

sem se bal, da ne bi slučajno preveč vse skupaj blokiralo na vašem serverju, če se dva poveževa z iste linije. ni prijetno dirkat, če vse skupaj "šteka". da me ne bodo pol icon_opa.gif

:)

upload zgleda malo bogi...

drgače pa bi šlo... jz sm si za take primere ubodu 20/30 povezavo in povem da leti.. sploh ko sm multiplayer igral "bmw m3 challenge" pa "rfactor" je to delal ko bomba in še dela ;)

Me prov zanima kje si si ubodu 20/30 povezavo :) Pri SiOLu/Telekomu zihr ne :P I should know :P

ja, če je kaj takega vklopljeno, potem se povezava popolno vstavi. ni več uporabno tudi za brskanje po spletu.

sem se bal, da ne bi slučajno preveč vse skupaj blokiralo na vašem serverju, če se dva poveževa z iste linije. ni prijetno dirkat, če vse skupaj "šteka". da me ne bodo pol icon_opa.gif

:)

piko, probajta oba na kakem public serverju pa boš takoj vidu... al pa pridta na kako trening dirko... recimo v torek :)

Ja kje dobite take čudne povezave na optiki... 20/50, 20/30 ... a to si lahko kr zmislete kere bi mel..? Jst sm mislu da je obojestranska hitrost pr optiki enaka... i was wrong. :P

BURI prosm tm razbij par folka na siolu ker niso nic položil tukej optike ceprav je blo obljubljen ze letosno pomlad... :)

To sam na telekom (optiki) narobe kaže...smile.gif

Men pravilno.tongue.gif

575241052.png

Sam pomoje mckn res laze Upload na speedtestu.

Arnes pravi:

running 10s outbound test (client-to-server [C2S]) . . . . . 1.96Mb/s

running 10s inbound test (server-to-client [s2C]) . . . . . . 9.62Mb/s

Tkole mam pa jaz na povezavi 10/4.

575264752.png

Na Arnesu pa tko pokaže.

running 10s outbound test (client-to-server [C2S]) . . . . . 3.91Mb/s

running 10s inbound test (server-to-client [s2C]) . . . . . . 9.48Mb/s

Dowload je enak, zakaj je pa razlika v uploadu, pa ne vem. Se mi zdi, da zgornji Speedtest ni glih točen...