McBajs 8 Napisano September 23, 2009 Share Napisano September 23, 2009 Zdej ste mi za en d... pomagal Je pa tud res da nisem povedal v kakšne namene ga rabim Jah jest se s pretiranimi nastavitvami sigurno ne bom igral ker tako aktivno se pa s fotografijo ne ukvarjam in se verjetno tudi ne bom. Tako da DSLR odpade, zame bolj uporaben, sploh pa zdej od začetka bolj dumb&dumber nastavitve . Večji zoom pa vedno prav pride ali kako? Se spomnim zdej nazadnje na češkem ko smo gledali dirko sem že bentil ker sem ga imel samo 4x Citiraj Link to post
JeZn 120 Napisano September 23, 2009 Share Napisano September 23, 2009 Če izbiraš med temi tremi, kupi Panasonica. Jst sicer prisegam na Canon. Brat pa punca imajo Panasonice, nasplošno so zadovoljni; sam pri slabi svetlobi pride do veliko šuma... Med Panasonici pa tko; pomoje je bolš vzet TZ7 imaš vsaj mali fotoaparat (kompakten) za v žep, ker Fz28 ni ne teč ne meš. Ni DSLR, za ga s sabo nosit je pa tudi križ ker je že kar velik. Je pa vse odvisno od tega kaj boš slikal. Si pa lahko tu še malo prečitaš: http://www.dpreview.com/reviews/specs/Panasonic/panasonic_dmczs3.asp http://www.dpreview.com/reviews/specs/Panasonic/panasonic_dmcfz28.asp Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano September 23, 2009 Share Napisano September 23, 2009 Pa glej da ima kakšno tehnologijo kot je steady shot, da ne bo čist vsaka slika zablurana. Citiraj Link to post
piko 1 Napisano September 26, 2009 Share Napisano September 26, 2009 eno tehnično vprašanje. kakšne so minimalne internetne povezave za sodelovanje npr. v WTCC prvenstvu? to sprašujem zato, ker če bi se s kolegom skupaj prijavila na prvenstvo, ali bi bila povezava 2Mb/384k dovolj (imava pa skupno povezavo)? Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano September 26, 2009 Share Napisano September 26, 2009 Čist uredu za naše dirke. Sam glej da bosta to***t cliente ugasnila...pa mule pa take fore. Citiraj Link to post
Lynx 1 Napisano September 26, 2009 Share Napisano September 26, 2009 upload zgleda malo bogi... drgače pa bi šlo... jz sm si za take primere ubodu 20/30 povezavo in povem da leti.. sploh ko sm multiplayer igral "bmw m3 challenge" pa "rfactor" je to delal ko bomba in še dela Citiraj Link to post
piko 1 Napisano September 26, 2009 Share Napisano September 26, 2009 Čist uredu za naše dirke. Sam glej da bosta to***t cliente ugasnila...pa mule pa take fore. ja, če je kaj takega vklopljeno, potem se povezava popolno vstavi. ni več uporabno tudi za brskanje po spletu. sem se bal, da ne bi slučajno preveč vse skupaj blokiralo na vašem serverju, če se dva poveževa z iste linije. ni prijetno dirkat, če vse skupaj "šteka". da me ne bodo pol Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 26, 2009 Share Napisano September 26, 2009 upload zgleda malo bogi... drgače pa bi šlo... jz sm si za take primere ubodu 20/30 povezavo in povem da leti.. sploh ko sm multiplayer igral "bmw m3 challenge" pa "rfactor" je to delal ko bomba in še dela Me prov zanima kje si si ubodu 20/30 povezavo Pri SiOLu/Telekomu zihr ne I should know ja, če je kaj takega vklopljeno, potem se povezava popolno vstavi. ni več uporabno tudi za brskanje po spletu. sem se bal, da ne bi slučajno preveč vse skupaj blokiralo na vašem serverju, če se dva poveževa z iste linije. ni prijetno dirkat, če vse skupaj "šteka". da me ne bodo pol piko, probajta oba na kakem public serverju pa boš takoj vidu... al pa pridta na kako trening dirko... recimo v torek Citiraj Link to post
piko 1 Napisano September 26, 2009 Share Napisano September 26, 2009 upload zgleda malo bogi... vem da je vse skupaj bol bogo, to pa zato ker telekom nadgrajuje omrežja samo v mestih, kar je izven mest se jim pa ne splača (če jim seveda evropska unija ne ponudi en kup evrov za razvoj podeželja) Citiraj Link to post
piko 1 Napisano September 26, 2009 Share Napisano September 26, 2009 piko, probajta oba na kakem public serverju pa boš takoj vidu... al pa pridta na kako trening dirko... recimo v torek sej bi že probala, samo treba najprej nabaviti originale. čakamo na Race on. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano September 26, 2009 Share Napisano September 26, 2009 Ja kje dobite take čudne povezave na optiki... 20/50, 20/30 ... a to si lahko kr zmislete kere bi mel..? Jst sm mislu da je obojestranska hitrost pr optiki enaka... i was wrong. BURI prosm tm razbij par folka na siolu ker niso nic položil tukej optike ceprav je blo obljubljen ze letosno pomlad... Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 26, 2009 Share Napisano September 26, 2009 Jah Js bi tut mel optiko Pa mam doma en bogi TRIO z 1M povezavo V tem stanovanju pa hvala bogu je optika Tko da nimam kakih problemov Drugač pa ja ... tale speed test pokaže čist napačne rezultate Men je pokazalo tut tole Kr neki Pejte na http://ndt.arnes.si pa tam testirajte Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano September 26, 2009 Share Napisano September 26, 2009 To sam na telekom (optiki) narobe kaže... Men pravilno. Sam pomoje mckn res laze Upload na speedtestu. Arnes pravi: running 10s outbound test (client-to-server [C2S]) . . . . . 1.96Mb/s running 10s inbound test (server-to-client [s2C]) . . . . . . 9.62Mb/s Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano September 26, 2009 Share Napisano September 26, 2009 Tkole mam pa jaz na povezavi 10/4. Na Arnesu pa tko pokaže. running 10s outbound test (client-to-server [C2S]) . . . . . 3.91Mb/s running 10s inbound test (server-to-client [s2C]) . . . . . . 9.48Mb/s Dowload je enak, zakaj je pa razlika v uploadu, pa ne vem. Se mi zdi, da zgornji Speedtest ni glih točen... Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano September 26, 2009 Share Napisano September 26, 2009 speed test je neki zafuko,use je narobe Citiraj Link to post
Recommended Posts