Popular Post Grebenc Gašper 193 Napisano May 8, 2018 Popular Post Share Napisano May 8, 2018 (urejeno) Pozabil prilimat še mal RL vozikanja med prazniki. Po dveh letih sem se končno spet spravil in je bil že skrajni čas ker sem že fejst pogrešal in pozabil kolk fun je to ne glede na to kaj voziš ! Za ciljem izboljšanja PB ja prejsnega avta sem se gnal slabih 50 krogov brez uspeha. Probaval različne pritiske, linije celo tehniko left foot braking, ki pa sem jo hitro opustil ker se je zaradi bogih sedežev treba nekako opirati. Z lift off oversteerom sem bil na koncu zadovoljen in je šel proti koncu T1 brez zaviranja z samo spuščanjem gasa (če pa ni hitrosti na ravnini 🤣), medtem ko v počasnih 180 ovinkih tele yokohamice ne dorastejo proper semislick toyotim izpred dveh let. Nekejkrat malce zgrešena linija ampak je kar teško s tako mehkim (stock) avtomobilom vedno vtrofit. Nobeden od teh krogov na posnetku ni PB dneva, in pa ni mi ratalo tega dneva podreti PB-ja postavljenega s prejšnim civicom, razlog so pa v večini gume, saj te niso toliko radirke kot so bile na prejšnjemu.Kakšno urco časa smo zgubli ko smo čakali da so spucali progo ko je dirkalni pežojček kri spustil za kar se vidi linija neočiščenega že zvoženega peska na prvem odseku. EDIT: Še eden od zunaj T1. Drugače pa ali bo kdo v nedeljo na dirkališču Gaj? Jaz bom tam probaval zaklati menjalnik ki je bil na racelandu bolj neuporaben do sedaj v mojem primeru Uredil May 8, 2018 - Grebenc Gašper 10 2 Citiraj Link to post
57X 962 Napisano May 9, 2018 Share Napisano May 9, 2018 Mr. Understeer himself ladies and gentlemen Lepa Grebenc 👊 sicer pa vidim, da si mal iz prakse ven padel. za res dober hotlap potrebuješ še: engine mixture: qualy 3 (set in-cockpit to 12 ) grill size: 1 brake duct size: 1 engine rev limiter: ∞ 6 Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano May 9, 2018 Share Napisano May 9, 2018 4:47 onboard video... To je to! 2 Citiraj Link to post
treker 139 Napisano May 27, 2018 Share Napisano May 27, 2018 aktualno sedaj, ko je začela pritiskati vročina 2 Citiraj Link to post
Lojzze 196 Napisano July 20, 2018 Share Napisano July 20, 2018 Šta rade 3 pedera kad uhvate devojku samu u šumi? Dvojica je drže a treči ji pravi frizuru Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano August 3, 2018 Share Napisano August 3, 2018 (urejeno) Cisto slucajno po sprehajanju na netu naletel na tole Alfico 155. Ker sem DTM-jko vozil v AC me je ta entuziazem konkretno navdisil...sploh ker iz tega casa 1996, danes vidis zgolj se volksvagne in ople alfe pa nobene vec ne ...pa dvomim da so bile kej bolj svoh na plehu...ker so vecino sele po 1999 cazel cinkat. Uredil August 3, 2018 - AliBuggy 1 Citiraj Link to post
Mitja M. 75 Napisano September 17, 2018 Share Napisano September 17, 2018 Avto za v stekleno vetrino, da ga ne znucajo niti nevoscljivi pogledi... Se poslusat tipa kako vneto govori o avtu....mmmmm, da mi jo je stisnit malo po asfaltu Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano September 22, 2018 Share Napisano September 22, 2018 ...in vseeno se se vedno najdejo avtomobili, ki so pod radarjem. In vesel sem zaradi tega! Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano December 23, 2018 Share Napisano December 23, 2018 ekipa sloracing 1 7 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano January 25, 2019 Share Napisano January 25, 2019 ce se vam je kak sosed zameril https://9gag.com/gag/an9gz8V 2 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano January 25, 2019 Share Napisano January 25, 2019 Ej, a si ti dons že zdele na peru?😋 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano January 25, 2019 Share Napisano January 25, 2019 (urejeno) Zakaj..kaj sem pa spet naredu? Na sihtu cakam fante, pa imam cas mal ga srat okol. Pircek bo pa padel okol 18ih ko pridem domow...sam bom mogu se kupit in ohladit bastarde...tako da dons ne bojo tolk tekl kot ponavad Uredil January 25, 2019 - AliBuggy 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts