Skoči na vsebino

Ostalo & Traparije

KRUH

Recommended Posts

• Odgovori 2,9k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Pozabil prilimat še mal RL vozikanja med prazniki. Po dveh letih sem se končno spet spravil in je bil že skrajni čas ker sem že fejst pogrešal in pozabil kolk fun je to ne glede na to kaj voziš ! Za

Posted Images

Bil danes na salonu. Malo zarad nostalgije, ko smo se dijaki cez zid plezal pa sli hostese gledat. Sel sem iz firbca po toliko letih, malo pa zato, da bom videl vso eminenco na kupu. Delal malo stres test med avti istega segmenta glede crickanja armature na katero sem zelo alergicen. Dejstvo je da lahko vsakega sprovociras, da bo malo bolj ali manj zapiskal, ce ga pravilno stisnes. Sploh sredinske konzole so bile boge...najbolj pri Volvo Xc90, kar me je sokiral.

Alfa Guilia je bila za moje pojme res grozno dobra...tako crna Veloce dizlca 2,2 kot rdeca Quadrifoglio. Sem bil na sreco ze ob 9-ih na sejmu in sem se celo lahko vsedel kam....ob 12ih je bilo ze vse nabito in je problem sploh do avta pridt.

Enzo v vezi mi ni vzel tudi minute, ker je zapravljen cas. 2.6M€ ne bom nikoli imel pa tud gane me ne. Sem se pa vsedel v 911 GTS in sem se pocutil v njem kot stari hroscar cisto domace. Cupra Leon je bil tudi videti zanimiv...najbolj me je pa pdzgal V90 T6!

Insignia je bila neka lejmerska editicija na vpogled je bil pa toliko bolj zanimiv Opel Adam v najbolj brutalni preobleki. Hostese so se nasmihake skoz in bila zelo ustrezlijive, za 10-ko pa z zeno nisva nasla nobene ;)

Zena se je pa zagledala v anglesko zelenega JCW Minija in tistega pastelno modrega Buicka oldtimerja :)

Kar kul izletek.

• 3 weeks later...

Zato pa Glickenhaus predlaga, da se naredi en trackday kjer bojo za vse isti pogoji pa za vse serijski avtomobili... Pa da se vidi, kdo zasede prestol.

Tako kot je sedaj, je pa kar nekaj.