Skoči na vsebino

Ostalo & Traparije

KRUH

Recommended Posts

• Odgovori 2,9k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Pozabil prilimat še mal RL vozikanja med prazniki. Po dveh letih sem se končno spet spravil in je bil že skrajni čas ker sem že fejst pogrešal in pozabil kolk fun je to ne glede na to kaj voziš ! Za

Posted Images

Pred 5 urami , MihAE je napisal:

Potem si ti kekec? Svojega znanja o avtomehaniki ne rabim tebi dokazovati, sem ga že profesorjem ;) In ti bom naslednjič prevedel literaturo, če ti angleščina dela probleme.

Jaz ti tudi lahko kaj prevedem iz internetne strani,ampak jaz raje napišem iz lastnih izkušenj ;) 

Za kekca pa nisem imel tebe,ampak enega,ki ne zmore odpeljati dva kroga v celoti na dirkališču tukaj pa pametuje :D Aja,tudi RL ga non-stop vrti z avtom,potem pa so krive pnevmatike,stopalke,nov volan,... :) 

Hahahahaha. Pridi kdaj svoje znanje pokazat kam, ne samo pametovat kako si peljal testnega BRZ in RX-8. Do takrat pa uživaj v ene 100 konjskem Cliotu z Magnaflowom. Glavni na vasi. Na dirkališču sem pa verjetno odpeljal več krogov kot ti. Tistem pravem, ne v igrci ;)

Uredil - skopusnik
pred 19 minutami, terga je napisal:

Neh se vadit pa srt, nauč se odnehat.

Malo preveč pričakuješ od nekoge z družino in na splošno urejenim in uspešnim življenju. So stvari, ki so pomembnejše od tega. Kot naprimer, zmagovat debate po forumih, 24ur na dan vsak dan.

uff decki ste pa neki nastrojeni in to na petek, ko naj bi se trepljali po ramah in se kulirali s kaksni mrzlakom v roki ;)

Tako fajn uporabniki kot ste tukaj, si res ne zasluzite takega nivoja komunikacije in osebnega podjebavanja...se takoj pocutim ne vec tako domace :(

Pred eno uro, skopusnik je napisal:

Hahahahaha. Pridi kdaj svoje znanje pokazat kam, ne samo pametovat kako si peljal testnega BRZ in RX-8. Do takrat pa uživaj v ene 100 konjskem Cliotu z Magnaflowom. Glavni na vasi. Na dirkališču sem pa verjetno odpeljal več krogov kot ti. Tistem pravem, ne v igrci ;)

Ne dvomim,da si boljši od mene in ti zavidam,da si peljal Clio Cup edition,ker bi ga rad tudi sam. Po mojem je svojevrsten užitek,sploh z gladkimi dirkalnimi pnevmatikami. Pa nisem ravno glavni na vasi,ker sem doma v predmestju Maribora. Nekako sem ponosen na mojega malega cliota RS,ki pa dobro veš,da ima malce več kot 100KM (ne ga žalit,ker te bom zatožil [opa] ) . Ej,pa ta MF izpuh je kar dobra zadeva [wub]. Zelo dober glas spusti napram originalu. Glede dirkališča pa imaš ziher več km prevoženih,ker jaz še nisem vozil po pravem dirkališču. Letos mi je padlo v vodo šlajfa. Sicer ne bi šel tja tekmovati ampak uživati z družino in odpeljati nekaj krogov,kar mi je zares želja! Upam,da naslednje leto.

Pred 1 uro , AliBuggy je napisal:

uff decki ste pa neki nastrojeni in to na petek, ko naj bi se trepljali po ramah in se kulirali s kaksni mrzlakom v roki ;)

Tako fajn uporabniki kot ste tukaj, si res ne zasluzite takega nivoja komunikacije in osebnega podjebavanja...se takoj pocutim ne vec tako domace :(

Ker navadni uporabniki nimamo dostopa do chata moramo nekje pisati bedarije in tukaj si nekako povemo kaj in kako. No nekateri so žaljivi,nekateri hudomušni,nekateri smo pametni,nekateri pa kekci :D Fajn uporabniki zapuščajo ali pa so forum že zapustili. Prav tako bom storil tudi sam (sem že poskušal,pa me nazaj vedno potegne želja po druženju,prerekanju o avtomobilizmu ;)  )

Človek,ki me je navdihnil z vožnjo  po virtualnih dirkališčih in,ki je oral ledino slovenskega virtualnega dirkanja mi je svetoval takole:

" pusti jih v k. vse skupaj, tako kot jaz. Itak so sami bedaki, no večina njih. Mislijo kaj so, a so same nule - tko ali drugače - sami nastopači." 

@Matjaž Murn dol mi visi kaj boš naredil z tem mojim pisanjem. Lahko ga brišeš,lahko me banaš, vseeno mi je. Ni pa mi vseeno,da nekateri pač izkušenj,ki jih imam z avtomobili ne znajo prenesti po moško in so po domače povedano "fauš". Drugače si ne znam razložiti toliko negative.

Torej bodite pozdravljeni tistih nekaj ,ki ste zares dobri fantje ;) 

Vsak ima neke svoje izkušnje in znanje - bodisi v teoriji, bodisi v praksi. Jaz ponavadi povem svoje mnenje enkrat ali dvakrat, prepričanih pa se ne trudim več prepričat, ker je mojega časa škoda. 

Včasih ima kdo kakšen dober argument (ane @terga?) pa bi bilo mogoče za vsakega fajn, da se malo sam pri sebi zamisli pa si reče - ej, mogoče ma pa ta tip mal več pojma o tem o čemer govori. Pa potem prebereš kaj je napisal. Ne pa da mu daješ kontra, samo zato, da mu daješ kontra. 

Kar je pa še najboljš, je potem, ko se sploh ne poslužujete protiargumentov, ampak se spustite na osebni nivo, ki z debato nima nobene veze. Zelo na nivoju. Upam, da se kdo najde v teh besedah. Tuki smo zato, da se mamo fajn, nekako imamo vsi neke podobne interese, vsi bi radi dirkali. Nekateri v to vložijo nekaj truda, drugi pa so tu samo zato, da to spodbijajo. Takih nihče ne potrebuje.

26 minutes ago, silicijeva dolina said:

Ker navadni uporabniki nimamo dostopa do chata moramo nekje pisati bedarije in tukaj si nekako povemo kaj in kako. No nekateri so žaljivi,nekateri hudomušni,nekateri smo pametni,nekateri pa kekci

Brez zamere benji....zdaj pa preberi svoje zgornje poste pa se probaj samokriticno popredalckati v eno od teh kategorij, ki si jih napisal...meni je tole zelo disalo po osebni zaljivki, ki ji nisi z argumentom nasprotoval korektno.

Do sedaj kar si natipkal je bil ta stavek in citiranje v angleščini,ki pa si jo kopiral in prilepil sem :D Zgleda,da se ne spoznaš ravno na motorje in njihovo delovanje,tako kot se kekec ne spozna na vožnjo z avtom. 

Sem se te ze cisto lepo navadil in spostujem tvoje prispevke na tem forumu, sam cez mejo pa res ne mores stopiti, pa naj bo karkoli ze. Vedno je nekdo, ki morda ve kaj vec in nikoli se debate ne spusca na osebni nivo. Stvari se debatira in argumentira...to je misljeno tudi v samem nazivu...forum Ce bos sel in smo res tako tezki, pa naj bodi tako. V simulacijah se zal nikoli nisem srecal s teboj kaj bolj zares, forum pa ceprav je "anonimen" mora vzdrzevati nek nivo, sploh ce nas druzi nekaj tako lepega kot je simulacija.

Brez zamere pa malo samokritike, meni ni nikoli skodilo...pa verjemi da sem to velikokrat moral delat :P

Uredil - AliBuggy

Saj @zamex23samo hujsaka kot vedno, pa smo na ta njegov pristop ze navajeni in je za moje pojme njegov cinizem celo nepogresliv, je pa tudi on ze po prstih dobil, ko je mejo prekoracil, pa Arne tud...in tako je prav ;)

....zdej samo cakam kdaj bom jaz nabasal svoje :D