Tomaž Eržen 1 083 Napisano November 9, 2018 Share Napisano November 9, 2018 Potek dirkaškega vikenda:20:00 Trening21:00 Kvalifikacijska dirka (razvrstitev glede na stanje v prvenstvu)21:20 Dirka 1 (razvrstitev glede na rezultate v kvalifikacijski dirki)21:40 Dirka 2 (razvrstitev glede na rezultate v dirki 1, obratni vrstni red za prvih 10 voznikov) Na dirko se prijavite tukaj. Prijavljeni vozniki: Tomaž Eržen Matija Ličen Goran Tuš Aleksander Bogatič Leon Merčon Jakob Zupanc Aleš Kurent Boštjan Bajc Žan Trpin Simone Bellon Anže Štravs Alen Rožič Janko Glavač Tomaž Pavšek Žan Prosen Tomaž Selčan Luka Peklaj Matjaž Murn Martin Palm Na tej dirki bo že v uporabi BOP (obtežitev dirkalnikov najboljših 10 voznikov v prvenstvu), server je že ustrezno nastavljen. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Tomaž Eržen 1 083 Napisano November 15, 2018 Avtor Share Napisano November 15, 2018 Včeraj je prispela 24. prijava v prvenstvo, za ta vikend pa imamo samo 12 prijav. Prijavite se na povezavi, da se boste v nedeljo lahko povezali na server... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Rokovnjac 783 Napisano November 15, 2018 Share Napisano November 15, 2018 Verjetno jih večina misli, da so že avtomatsko prijavljeni.... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
vajtos 227 Napisano November 17, 2018 Share Napisano November 17, 2018 Jaz se odjavljam iz pervenstva. Sem mislu da me bo tole potegnalo nazaj vozit pa me žal ni. Uživajte Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
edgeslo 1 162 Napisano November 18, 2018 Share Napisano November 18, 2018 Prenos vseh dirk bo danes tukaj . 4 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Tomaž Eržen 1 083 Napisano November 18, 2018 Avtor Share Napisano November 18, 2018 Neuradni rezultati Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
edgeslo 1 162 Napisano November 18, 2018 Share Napisano November 18, 2018 Ste mel nekaj zelo dobrih fight-ov, vsaj v 3. dirki sem jih kar nekaj ujel 👍 Naslednjih par dni je posnetek na voljo, potem ga twitch samodejno pobriše... žal... edit: naj bi ostal dlje ker je označen highlight 3 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Tomaž Eržen 1 083 Napisano November 18, 2018 Avtor Share Napisano November 18, 2018 Prijavo morebitnih incidentov pošljite na info@slo-racing.com do torka zvečer. Server za Vallelungo je online, BOP bom popravil v sredo, ko bodo rezultati uradni. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
alkoro 676 Napisano November 18, 2018 Share Napisano November 18, 2018 Ali ni bilo rečeno da QR štartamo v obratnem vrstnem redu kot je prvenstvo? Raje štartam zadnji brez sladkorja pa da imam boje, kakor pa da štartam prvi z sladkorjem Še enkrat opravičilo @Ale za tisti pit manever pred corkscrew. Sem imel overspeed iz prejšnega ovinka, malo laga pa sem podcenil razdaljo. Na GT3 nikoli nisem imel problemov s tem da so avti skakali za par metrov. Prvič sem to doživel na core, pa sedaj ko imamo tuje goste. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
edgeslo 1 162 Napisano November 19, 2018 Share Napisano November 19, 2018 Naslednjič bo stream opremljen z mal več inf. Kako približno bo zgledal lahko vidite spodaj. Mimogrede, a se da izklopit tisto spodnjo vrstico ki kaže vrstni red ? 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano November 19, 2018 Share Napisano November 19, 2018 F9 : toggle bottom learderboard 2 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
edgeslo 1 162 Napisano November 19, 2018 Share Napisano November 19, 2018 Jep, hvala... poštimano Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts