dejkoo 36 Napisano May 18, 2019 Share Napisano May 18, 2019 Js štelam nonstop ta volan🙃mi pa zdej ceu rig premika od ffbja. Well done codemasters 👍 Citiraj Link to post
anze 25 Napisano May 20, 2019 Share Napisano May 20, 2019 ksno minuto mam loh pa tud js wr u roki 😁😂 4 Citiraj Link to post
bubina 65 Napisano May 21, 2019 Share Napisano May 21, 2019 (urejeno) Če bi se kdo rad udeležil mini testnega prvenstva (5 dirk) v DR2, ki poteka v facebook skupini "Dirt rally 2.0 Slovenia" naj mi pošlje sporočilo. Vozi se uradne weekly evente, nato vsak objavi sliko skupnega časa in po koncu weeklya se naredi končne rezultate, prvih 8 dobi točke. Ta teden se vozi weekly event Poljska NR4/R4, naslednji teden pa 1-2 weeklya, ki bosta takrat na voljo😁 Uredil May 21, 2019 - bubina 2 Citiraj Link to post
dejkoo 36 Napisano May 22, 2019 Share Napisano May 22, 2019 Vljudno Vabljeni vsi! Čene bo nama v bubincem dougčas😀 1 Citiraj Link to post
n1vekk 262 Napisano May 23, 2019 Share Napisano May 23, 2019 uu, zanimiva ideja, se bom pridruzil 👍 1 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano May 24, 2019 Share Napisano May 24, 2019 Vsako organizacijo tekmovanj v rally-ju seveda podpiram. Dokler ne naredijo lig je tole, kar ste si zamislili zelo iznajdljivo. Sem odpeljal, sicer ta avto ni bil se natunan do konca je pa zdej :D BTW: @bubina si ti morda zacel na Steamu vozit al je se en s podobnim nickom na PC? Namrec en bubinac je s casom 31:31:xxx pricakoval sem Dirt Player ime za konzolase. Citiraj Link to post
bubina 65 Napisano May 24, 2019 Share Napisano May 24, 2019 Pred 5 urami , AliBuggy je napisal: Vsako organizacijo tekmovanj v rally-ju seveda podpiram. Dokler ne naredijo lig je tole, kar ste si zamislili zelo iznajdljivo. Sem odpeljal, sicer ta avto ni bil se natunan do konca je pa zdej :D BTW: @bubina si ti morda zacel na Steamu vozit al je se en s podobnim nickom na PC? Namrec en bubinac je s casom 31:31:xxx pricakoval sem Dirt Player ime za konzolase. To je moj čas...igram pa na PS4! Sem pa opazil tudi našega "v4n4ndj" in ne kot Dirt player kakor prej pa igra kolikor vem na PCju...zgleda se nekaj dogaja na racenetu Upam da bo šlo v smer da bomo v ligah vsi med sabo lahko igral ne glede na platformo A si na facebooku? Če si se priključi v skupino in sodeluj...če pa nisi pa ne vem...malo čudno da bi zdej s foruma nekdo drug dodajal tvoje čase gor...trenutno je to le testno prvenstvo da se sproba sistem in je bilo mišljeno samo za tiste ki so v skupini. Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano May 24, 2019 Share Napisano May 24, 2019 FB ne uporabljam, za case se pa ne sekirat. Bom videl cce me premami Ce je to res da Racenet zdej crossplatform kaze imena pomeni da nekaj delajo v pravo smer in se nam za lige ni bati. Super! Citiraj Link to post
dejkoo 36 Napisano May 24, 2019 Share Napisano May 24, 2019 @bubinama pomojm ce bi kdo od tuki se rad vozu loh komot tud ce nisi na fbju pa magar ti pol objavis not njihove čase pa pove se zakaj se gre. Js bi rad d nas je cimvec😀 Citiraj Link to post
bubina 65 Napisano May 24, 2019 Share Napisano May 24, 2019 Pred 5 urami , dejkoo je napisal: @bubinama pomojm ce bi kdo od tuki se rad vozu loh komot tud ce nisi na fbju pa magar ti pol objavis not njihove čase pa pove se zakaj se gre. Js bi rad d nas je cimvec😀 Mene osebno sicer ne bi motilo...ma naj bo to za probno teh par dirk samo za tiste ki so v skupini...še tko se mi zdi da že midva tam noter zbijava moralo z najinimi vožnjami, kaj šele da pridejo noter tapravi mahnjenci 😀 Če mi bo uspelo vse skupaj v redu speljat (rezultati, skupni seštevek)...predlagam da se drug mesec tu na forumu organizira tapravo prvenstvo, ki bo bolj odprtega tipa in tudi bolj pregledno za vse, ker fb za moje pojme ni najbolj primeren, ker se te objave in komentarji križajo čez vse skupaj in rata nepregledno. Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano May 24, 2019 Share Napisano May 24, 2019 kot sem rekel. v rallyju imamo zdej malo manjka pri dirkah, kjer bi lahko sami postavljal pravila. Naj dozori stvar. Cse sem se kaj naucil v teh letih je bit optimisticen in potrpezljiv, Vi kar furajte sceno ki ste jo zastavili, pa porocajte se tukaj. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano May 25, 2019 Share Napisano May 25, 2019 dirt rally 2 na steamu 50% off do 7.6. Citiraj Link to post
Recommended Posts