AliBuggy 1 008 Napisano November 28, 2018 Share Napisano November 28, 2018 Da je zmeda se vecja imamo sedaj takorekoc tri verzije: Standard /Day one/ Deluxe "Day one", ki naj bi bil zgolj pri dolocenih trgovcih in se tam v omejeni kolicini, kaze, da ima dodan se Porshe 911, ki ga drugace nikakor ne bos mogel dobiti, ter nekaj eary unlockov, kar je za samo vsebino igre itaq nepomembno. Ce se pri obeh steje tudi preorder bonus je tudi malce zamegljeno, ker nekateri trgovci posebej pri obeh verzijah povdarjajo, da so preorder bonusu included za konkreten kljuc, spet drugi ne. Deluxe pa naj bi imela isto kot Day one 911 + seveda se vse DLC-je in nekaj dodatnih early unlockov, ne bo pa nobenega extra dirkalnika, kar day one nebi imel (razen DLC seveda ter 4 dni predcasnega igranja). Na GameLaden (nemska stacuna) imajo trenutno Dayone se celo malo ceneje, mi je pa stacuna dokaj nepoznana in nebi rad dobil kaksen regijsko neustrtezen kljuc https://www.allkeyshop.com/blog/buy-dirt-rally-2-0-cd-key-compare-prices/ Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano November 28, 2018 Share Napisano November 28, 2018 Jaz sem kar standard verzijo naročil na Instant Gaming. Citiraj Link to post
poky 16 Napisano November 28, 2018 Share Napisano November 28, 2018 Jaz sn tudi kr standard verzijo naročo,če bo pa kaki bonus avto poleg pa tudi nič narobe. Bo pa itaq višja cena ko izide,tak da se v vsakem primeru splača. Citiraj Link to post
poky 16 Napisano December 21, 2018 Share Napisano December 21, 2018 Ne vem no....na tem zadnjem trailerju se mi zdi bolj arkadna vožnja,kot na prvem...pa močno upam,da se motim. 🙄 1 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano December 21, 2018 Share Napisano December 21, 2018 Moje skromno mnenje. Poglej kdaj replay svojih vozenj v DR1, pa bos videl da je isto ali slabse. Jaz se vcasih za glavo primem, pa mislim kako super sem kaksno kombinacijo zavojev in skokov ujel. Druga stvar je kako do tega kar je videti prides z gasom in volanom ter kako dejansko tudi obcutis na volanu...tam se steje kaj je arkada in kaj blizje simu ali bolje receno DR1 Citiraj Link to post
bubina 65 Napisano December 22, 2018 Share Napisano December 22, 2018 Mislim da bo dvojka samo popiljena obstoječa igra...tistih par sprememb bojo dodali, nove proge...recept deluje, in si ne predstavljam da bi šli karkoli konkretnega spreminjat. Dirt 5 pa bo gotovo spet za mularijo :) Citiraj Link to post
bubina 65 Napisano January 4, 2019 Share Napisano January 4, 2019 (urejeno) Še malo reklame :) Uredil January 4, 2019 - bubina Citiraj Link to post
poky 16 Napisano January 4, 2019 Share Napisano January 4, 2019 OK,tu mi zaj že malo boljše zgleda....še malo pa bomo lahko tudi probali. 😉 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano January 23, 2019 Share Napisano January 23, 2019 (urejeno) Malce vec mesa in dejanski gameplay ter UI feel. Drugace pa OMG...poglej od 16-te minute naprej Argentino, sirino ceste (19-ta minuta) in prepade pod njo...EPIC!!! pa se nov intervju s sefom designerjev ter Jonom ...in ce sem prav razumel multiplayer mode ne bo D3 like (ghost istocasno na pisti) bolj bo podoben D4 kot DR-ju, kjer tega razen v RX ni bilo...samo lige na dolocen cas. Tole je pomoje kar dost pomemben faktor za to, kako bo stvar resnicno zazivela. Uredil January 23, 2019 - AliBuggy 2 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano January 25, 2019 Share Napisano January 25, 2019 On 11/28/2018 at 2:58 PM, Ale said: Jaz sem kar standard verzijo naročil na Instant Gaming. Mi lahko tisti, ki ste spil na teh allkeys straneh ze kupili, poveste a ste STEAM kljuc ze dobili al se caka na release day. ...sem vzel spil danes, pa je ze lep cas v processing statusu. TNX Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano January 25, 2019 Share Napisano January 25, 2019 Redeem on Steam This game requires a free Steam account to play. Delivered on Release Date Your pre-purchased Steam keys will be available on release date. 1 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano January 25, 2019 Share Napisano January 25, 2019 jaz sem vzel tukaj https://www.voidu.com/en/dirt-rally-20-deluxe-edition s kodo WINTERMADNESS pride 56€, samo nic ne pise, kdaj naj bi kljuc prisel. Ali takoj ali sele na dan release. Na mail sem dobil zgolj besedilo: Thanks for buying from Voidu. Below is the summary of your order. Click to receive your key: ...ter link, kjer pa je pod key status - (se zmeraj) processing . Sem mislil, da vseeno dobis kodo in jo das predhodno v Steam, aktivna pa seveda rata sele na release date spila. Prvic vidim za preorder, da moras tudi na key cakat do RD Upam da se nisem nategnil 🤪 Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano January 25, 2019 Share Napisano January 25, 2019 Tole sploh ne zgleda tako slabo...😲 2 Citiraj Link to post
poky 16 Napisano January 25, 2019 Share Napisano January 25, 2019 Jaz sn ga nabavo že novembra na CD keys in mi v naročilu piše spodaj to: This product is a Pre-Order, it will be available here on or slightly before the release date of 26th February 2019. Upam pa,da bo kaki dan prej.....mogoče. Pa na tem zadnjem posnetku res super zgleda ta Porš. 😍 Citiraj Link to post
Recommended Posts