mancSLO 1 945 Napisano April 2, 2019 Share Napisano April 2, 2019 Poba, tega točnega datuma še ni. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano April 4, 2019 Share Napisano April 4, 2019 No, pa se pejmo.Luke ne bomo ujeli verjetno, med 100 bi se pa spodobilo, da kak sloracer uleti. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Robert_S 102 Napisano April 4, 2019 Share Napisano April 4, 2019 (urejeno) lol so nadrkani , a to morm vozt 1:47 , da pridem med top 10 , nikada 😪 Uredil April 4, 2019 - Robert_S Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano April 4, 2019 Share Napisano April 4, 2019 Bomo pa mi kak fun na našem nivoju užgali, pa je . Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Rokovnjac 783 Napisano April 4, 2019 Share Napisano April 4, 2019 Kako je pa tole narejeno? Fix setup? 10 krogov al kaj? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano April 4, 2019 Share Napisano April 4, 2019 Base pa agressive setup, 6 krogov, sekanje ipd. doda penalty time. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano April 4, 2019 Share Napisano April 4, 2019 Da se tudi med top 100 pridt Sam sem prepričan, da do konca tekmovanja tole ne bo dovolj dober cajt za top100 4 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
AliBuggy 1 008 Napisano April 5, 2019 Share Napisano April 5, 2019 Sem tudi jaz probal, pa sem zgleda prevec noob ker me ne prikaze na online leaderboardu tko kot vam. Kdo ve kaj ga serjem? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Robert_S 102 Napisano April 5, 2019 Share Napisano April 5, 2019 Tle se morš registrerat https://sro-esport.com/register-silver/ 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
AliBuggy 1 008 Napisano April 5, 2019 Share Napisano April 5, 2019 Hvala! Sry...tole je zame bolj novo. Sem registriral...upam, da mi zdej ni treba se enkrat odfurat? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano April 5, 2019 Share Napisano April 5, 2019 Pomoje, da je treba Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Rokovnjac 783 Napisano April 5, 2019 Share Napisano April 5, 2019 Drugače imamo Slovenca na robu 10. Trenutno je 11 Luka Berk... Kapo dol. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Robert_S 102 Napisano April 5, 2019 Share Napisano April 5, 2019 A to maš sam en poskus ,al lahko cel dan nabijaš ? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano April 5, 2019 Share Napisano April 5, 2019 Neomejeno Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Rokovnjac 783 Napisano September 5, 2019 Share Napisano September 5, 2019 (urejeno) No pa sem jo nabavil in odpeljal kar lepo število krogov, online in ofline dirk. Meh občutki so prisotni po odvoženih nekaj dirkah. Ob najboljši možni meri sem iskal nekaj več, kar je do sedaj ponudila AC, pa nikakor ni tiste dodane vrednosti. Večino dobrih stvari so pobrali od AC in jih vpeljali v špil (helicorsa, online dirkanje v "misijah" je brezšivno), ob tem pa tudi kup šlamparij. Še vedno je kariera sama sebi namen, online iskanje serverjev je nočna mora, kjer moraš v stilu Gran turisma delati neke misije, da si odklepaš oziroma nabildaš določene statistike in te ima potem špil za vrednega, da sodeluješ na določenih serverjih. Ok, kopirajo I racing, samo tako slabo, da ti na začetku ostane en do dva serverja, kjer se dogaja kar se pač dogaja. Vnaprej je določeno vse, potem je pa samo odvisno od sreče ali padeš na 2 urni Hungaroring, ali pa na razmočeni Brands Hatch, kjer dirka traja 10 minut. Do tega, da se ti odpre več serverjev vodi en kup brezveznega grindanja ene in iste proge, z neznanimi nasprotniki preko mreže ali preko single player nalog. Glede nato da je avtomobilski nabor omejen zgolj na GT3 avte, prog je pa takisto za eno pest in pol prstov, se zadeve kaj hitro naveličaš. Grafika in zvok sta ok, nič več kot to, s tem da mrežna koda občasno grdo zatrokira in so pingi napsrotnikov ob serverju na katerega te vrže velikokrat krepko preko 200. Potem pa vozi natančno In sam vozni model? Za moje pojme nazadovanje tistemu, kar je ponudila AC in GT3 avtomobili v njej. Volan sem imel nastavljen enako kot v AC, pa je bil občutek gumijast, s premalo informacij kaj se z avtom dogaja, veliko krat pa so te prišle v navalu in prepozno. Pogrešal sem kirurško natančnost, ki jo nudi AC na volanu in kljub spremenjenim nastavitvam, še vedno nisem zadovoljen in mi je vožnja na zgornji meji prej nekaj kar se ti posreči, kot pa plod lastnih rok in nog. Sicer se niti nisem poglabljal, samo ni mi jasno, kako so si proge lahko tako različne, če so bile v AC lasersko skenirane, tu pa so nekateri zavoji spet malo svoji in drugačni. Predvsem višinske razlike so na nekaterih progah čisto drugačne. All in all, če še niste nabavili zadeve, niste natripani za GT3 serijo maksimalno, potem lahko ACC z lahkoto pustite vnemar. Italijani pa naj se naučijo kako se vsaj kakšno stvar naredi do konca in tako kot se zagre. Uredil September 5, 2019 - Rokovnjac 4 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts