mancSLO 1 945 Napisano September 19, 2018 Share Napisano September 19, 2018 Hvala za host kdorkoli je bil. Sem končno razumel ingame chat, ko je blo po naše (dve ure tišine ). Ne vem, kje ti porši ujamejo 2 sec, glede na lansko VW afero pa je vse mogoče. Fajn šibajte v nedeljo . 2 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
edgeslo 1 162 Napisano September 19, 2018 Avtor Share Napisano September 19, 2018 Np za host, bomo to večkrat najbrž prakticiral.Se da vsaj normalno odpeljat stinte.. sploh ker ni prototipov zraven Kar se časa tiče je avto by the rules . Zadnjič smo ujel enega Finca, ga zvezal in mučil dokler nam ni predal grip.exe 4 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
edgeslo 1 162 Napisano September 24, 2018 Avtor Share Napisano September 24, 2018 DGFX se nismo uvrstil, sicer bom zahteval še pojasnilo a očitno je 6. mesto v prvem splitu premalo... Kaj je kriterij da si prišel v ligo meni ni več jasno, ampak tako pač je... Čakamo še kaj bo z NEO ligo... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
edgeslo 1 162 Napisano September 27, 2018 Avtor Share Napisano September 27, 2018 Rezultati končno online... https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vRU3ik8dAFNH-KMGfOKBkP7yZzDkezOES7ZE9BuHtB7O31AXgRGJOBYlEJFhWymdsLLFpN_TwACrWnv/pubhtml?gid=0&single=true Smo 2. rezerva , če bomo plačali štartnino in čakali če se sprosti mesto se bomo še zmenili. Če drugega ne, imamo pa vsaj sliko skina na NEO www site... Ni velik , je pa nekaj https://neo-endurance.com/a-pre-qualifying-nail-biter-sets-the-season-5-grid/ 2 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano September 27, 2018 Share Napisano September 27, 2018 Uff 4je v štric😣. Pa tako hitri. Predvidevam, da so vsi na treh monitorjih. Ne verjamem, da stay in line tole premore... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
edgeslo 1 162 Napisano September 27, 2018 Avtor Share Napisano September 27, 2018 Nič ne nuca hitri... Glede na to, da so tisti za nami notri mi pa ne... Raje vsega skupaj ne bom komentiral, da ne zinem kaj kar mi bo potem žal. Skratka žlahto ženskega spola od danes naprej vsej besedno nimajo več nedolžno 😂 2 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano September 27, 2018 Share Napisano September 27, 2018 (urejeno) Ma vi vem da ste itak. Jest sm tele mislu: Tle mora bit zaupanja še pa še... Uredil September 27, 2018 - mancSLO Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts