mancSLO 1 945 Napisano July 22, 2018 Share Napisano July 22, 2018 Moj zadnji Eau Rouge po cca 500 krogih. Še 4 ure. Dejmo naši... 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano July 22, 2018 Share Napisano July 22, 2018 (urejeno) Nimam velikokrat priložnost voziti v takšni eliti. P17 v tretjem od devetih splitov. Thx ekipi za druženje in ostalo. Očitno nam bo letos uspelo pokriti vse iracing special evente: https://www.iracing.com/specialevents/ Ps: taktiko smo menda solidno naštudirali, saj smo v cilj po 24h pripeljali za enega italjančka goriva: Še par screenov: Uredil July 23, 2018 - mancSLO 5 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
edgeslo 1 162 Napisano July 22, 2018 Avtor Share Napisano July 22, 2018 (urejeno) Nič bat , boš imel še priložnosti, pravzaprav si že kar redni član endurance dirk.. Za gorivo pa... kaj naj rečem... sem vedu da moram zaslužit stop and go drugače bo premalo goriva 😁 Pa še zahvala iz moje strani, kot vedno je bilo top, sam da sva tokrat z Janom bila bolj tiho ponoči... sej veš, če bi govorila, potem premikaš ličnice in bi lahko zobotrebci ki so držali odprte oči dol padli Uredil July 22, 2018 - edgeslo 2 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
alkoro 676 Napisano July 22, 2018 Share Napisano July 22, 2018 Čestitke za dokončanje 24h dirke, kapo dol. 2 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts