57X 962 Napisano February 7, 2017 Share Napisano February 7, 2017 A lahko kdo laiku razloži, kakšen je namen takih ddos napadov? Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano February 7, 2017 Share Napisano February 7, 2017 (urejeno) Tole je lepa razlaga z wikipedije: "A DoS attack is analogous to a group of people crowding the entry door or gate to a shop or business, and not letting legitimate parties enter into the shop or business, disrupting normal operations." Naprimer, če ddosajo kakšno stran s stavami, so to velike zgube za njihov biznis. Uredil February 7, 2017 - PEK 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano February 7, 2017 Share Napisano February 7, 2017 Namen DDOS napadov je lahko ogromno. Lahko so osebne zamere,vzbujanje pozornosti,izsiljevanje,kraja podatkov uporabnikov,..... Sklepam,da so tile napadi dokaj močni,saj je stran popolnoma odrezana. Pa razlika je ali je izveden DDOS ali DOS napad. 1 Citiraj Link to post
branebrane 30 Napisano March 9, 2017 Share Napisano March 9, 2017 (urejeno) Kje nastavim na strani v profilu kater volan imam? Uredil March 9, 2017 - branebrane Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano March 9, 2017 Share Napisano March 9, 2017 Račun, profil, uredi profil... Dej mal povej kako kaj trga tole. Kateri volan si imel prej? Citiraj Link to post
branebrane 30 Napisano March 9, 2017 Share Napisano March 9, 2017 @mancSLO najdu hvala. Prej microsoft sidewinder z izklopljenim FFB, tako da se še lovim Citiraj Link to post
Popular Post B_U_R_I 3 290 Napisano April 21, 2017 Popular Post Share Napisano April 21, 2017 Po dveh letih aktivnega udejstvovanja je napočil čas, da administracijo in organizacijo počasi izročim v nove roke. Tako je sedaj uradni administrator portala @enjoyer83,jaz pa se zaenkrat umikam na pozicijo moderatorja. Izpeljal bom še letošnje srečanje članov, nato pa se v večji meri poslavljam od administrativne in organizacijske vloge. V manjši meri bom še pomagal - kolikor mi bo čas dopuščal - predvsem pa upam, da mi uspe priti na čimveč dirk. Zadnje dve leti sta bili pestri, bilo je veliko vzponov in padcev, večinoma so mi ostali pozitivni spomini in upam, da bo tako tudi ostalo. Dela je bilo veliko in upam, da se to tudi kaj opazi. Portal sem v celoti prenovil in nadgradil na novi platformi, kasneje je bil še preseljen na nove strežnike k drugemu ponudniku. V začetku leta je bil prenovljen tudi logotip, ki pa na portalu še ni ugledal luči sveta, saj mi enostavno ni uspelo. Mogoče bo kmalu, mogoče bo to uredil Tomaž. V dveh letih smo izpeljali tudi nekaj prvenstev, ki so bila bolj ali manj uspešna. Hvala vsem, ki ste mi na kakršen koli način pomagali in mi stali ob strani - saj veste kdo ste. Na srečanju dam pa še za rundo! Za kakšna vprašanja sem še vedno na voljo, po večini pa se lahko sedaj obračate na Tomaža. 17 Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano April 21, 2017 Share Napisano April 21, 2017 Js bom ledeni čaj. Svaka čast @Matjaž Murn, da si nas trpel. 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano April 21, 2017 Share Napisano April 21, 2017 (urejeno) @Matjaž Murn, server spet ne morem postavit. Hec, no. Thx. za vse nasvete, organizacije, ipd... Pa glej, da boš še vedno toliko zraven, da boš punci lahko čelado pobral. Čas se že najde. Uredil April 21, 2017 - mancSLO 1 Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano April 21, 2017 Share Napisano April 21, 2017 Super si laufal tole, vsa čast. @enjoyer83 nas bo garbal skos 2 Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano April 21, 2017 Share Napisano April 21, 2017 No, tole je pa kar mal presenečenje . Ampak razumem, treba je obut nove čevlje, pa se preizkusiti še v drugih vodah Lahko rečem, da sem užival v vseh organiziranih dirkah, ki sem se jih udeležil in prvenstvih, ki sem jih odvozil. Tale portal je super zadeva in upam, da se ga fura še naprej v taki smeri. 1 Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano April 21, 2017 Share Napisano April 21, 2017 Kar se mene tiče, je Matjaž v zadnjih letih forum dvignil na nov nivo in jaz bom zadovoljen - vsaj za začetek - če mi bo uspelo ta nivo ohranjat še naprej. Za vse ostalo pa... živi bili pa vidjeli 1 Citiraj Link to post
play 502 Napisano April 22, 2017 Share Napisano April 22, 2017 Kar se mene tiče sm dal minus, če bi dal lahk 4, bi dal 5, ker to men ni glih veselje pa vam?? Je veselje da je model pridn, je dolenc, pit zna, vse poštima, a da gre pa model stran je pa to en velik minus, pa ne zanjj, za vse nas! Podobn mi je k ena čudna, 3 dni nazaj, gledam od enga modela fb profil, (žal žal žal, mu je umru majhn pobček), dobil pa je 150+ laikov?? alo resno??....smo čudni ja! Matjažu vsaj 10x kapo dol, in vsem novim enako, pa močno upam da bom čez čas enako rekel tudi vam 10x kapo dol, tko da vsem vam vse pohavele! Pa forum naj obvezno ostane pri tistih , katere res res veselijo dirkačine! 4 Citiraj Link to post
Popular Post B_U_R_I 3 290 Napisano May 8, 2017 Popular Post Share Napisano May 8, 2017 Namenoma! 12 Citiraj Link to post
Recommended Posts