Skoči na vsebino

Stran

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 628
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Po dveh letih aktivnega udejstvovanja je napočil čas, da administracijo in organizacijo počasi izročim v nove roke. Tako je sedaj uradni administrator portala @enjoyer83,jaz pa se zaenkrat umikam na p

Namenoma!

IE se uporablja sam za chrome ali firefox zloadat in nikoli več. 

Posted Images

Ma ne vem....men ta tema ni všeč...te ikonce preveč skačejo pred oči, tko da sploh ne vidm kaj je kdo napisal....pa še navajen sem bil na prejšnega in se mi je zdel velik bolj pregleden.

Zakaj pa je treba vsak mesec menjat forum? Glih ko se človk na nek navadi se spremeni.

• 4 weeks later...

Na današnji dan pred letom dni, je uradno zaživela spletna stran SloRacing. Namen SloRacinga je bil, da virtualnim dirkačem približa virtualno dirkanje tudi v Sloveniji. Z pomočjo SimBina smo postali uradni organizator slovenskega WTCC prvenstva. V Sloveniji pa nam je dirkaško podporo nudil ClioCUP Slovenija. Toda največjo podporo smo bili deležni od Vas obiskovalcev, saj brez vašega obiska SloRacing nebi bil to kar je sedaj. Povdarek je predvsem na dirkačih prvenstva WTCC, saj že drugo leto uspešno dvigajo nivo prvenstva. Prav zato bomo jutri (ponedeljek 17.11) organizirali neuradno WTCC dirko. Dirka je predvsem za zabavo, saj se bo tudi proga razlikovala od tistih, ki jih vozimo v prvenstvu. Zmagovalec pa bo prejel nagrado. Prijavijo se lahko samo tisti, ki so lani ali letos dirkali v prvenstvu WTCC. Hkrati pa se zahvaljujemo vsem, ki ste kakorkoli pomagali pri nastanku strani in organizaciji prvenstev. Posebne zahvale gredo tudi pokroviteljem.