zokid 772 Napisano March 7, 2013 Share Napisano March 7, 2013 jaooooo komaj danes videl tisti trikotnik spodaj Maxl ti si car, zdaj me nebo vec bolel prst od rolanja Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 7, 2013 Share Napisano March 7, 2013 Kateri trikotnik? A ta pri pisanju sporočila? Mislim, da je tole notr že od štarta Citiraj Link to post
maf 21 Napisano March 7, 2013 Share Napisano March 7, 2013 jaooooo komaj danes videl tisti trikotnik spodaj Maxl ti si car, zdaj me nebo vec bolel prst od rolanja Drgač pa Pig Toolbox extension za Chrome al pa kerkol drug k ma gesture z miško Potegneš z miškinim desnim gumbom črto gor in greš gor, potegneš dol in gre takoj dol, prejšnja stran, naslednja stran, zapri, itd... Citiraj Link to post
DarkSide 9 Napisano March 7, 2013 Share Napisano March 7, 2013 tisti trikotnik misliš ko te vrže čisto gor? ta je že dolgo samo nisi verjetno tak spodaj gledal drugače pa na tipkovnici tipka home pa rešiš problem pa te sto vrže čisto gor. je še kdo opazil da je danes malo prej stran tako počasi delala, da se ni dalo nič gore gledat? Citiraj Link to post
yuken84 27 Napisano June 2, 2013 Share Napisano June 2, 2013 Kaj se da na spletni strani naredit kakšen zavihek ali pač nekaj podobnega za results aplikacijo? PS. ko sem naložil rezultate sem dal Belgja namesto Madžarska če se da popravit Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano June 3, 2013 Avtor Share Napisano June 3, 2013 Tale aplikacija je bolj kot ne v zapiranju (in nebo več dolgo aktivna) Prodam Bom popravil Aplikacija je šla offline... Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano September 2, 2013 Share Napisano September 2, 2013 Čet je noge dubu... 1 Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano September 2, 2013 Share Napisano September 2, 2013 Amerikanci cenzurirajo, PEK nehaj s svojo propagando Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano September 3, 2013 Avtor Share Napisano September 3, 2013 Bi ga pogrešali, če ga nebi bilo več? Opažam, da so na chatu napisane take stvari, ki bi bile lahko vse na forumu (nekak mi bolj pregledno deluje, če je na forumu). Če odštejemo seveda; sredoslave 4 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 3, 2013 Share Napisano September 3, 2013 Jst sm chat itak enkrat na 14 dni pogledal, če je blo kej pametnga. Ponavad ni blo ... 2 Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano September 3, 2013 Share Napisano September 3, 2013 No ja...nekam prazno mi je zdaj na desni Bomo preživeli brez verjetno, ampak je vseeno fajn kdaj kej tam napisat Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano September 3, 2013 Share Napisano September 3, 2013 Maxl, nisi mogel 2 dni počakat... zdaj pa mam en info o wtcc ligi in nimam pojma kam naj objavim Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 3, 2013 Share Napisano September 3, 2013 Saj ni bilo nič narobe s četom, jst bi kar še imel. Sem pa tja pride kakšna informacija, ki je za vse, oz. se je (večina nas) najprej opazi. No, če ga pa ne bo več, bom pa samo 1 uro jokal, nič več, obljubim. 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 3, 2013 Share Napisano September 3, 2013 Stran brez chat-a kot moški brez jajc Mislim, da sem vse povedal. Citiraj Link to post
DarkSide 9 Napisano September 4, 2013 Share Napisano September 4, 2013 Marsikater forum nima chata, pa glih tak dela normalno...pač nekateri na chat nekaj vprašajo kar bi bilo lahko kamot na forumu in bi bilo uporabno še komu. Citiraj Link to post
Recommended Posts