Adri 622 Napisano February 3, 2011 Share Napisano February 3, 2011 Za promocijo lige bi bilo dobro poizkusiti tudi na izklop.com strani. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano February 3, 2011 Share Napisano February 3, 2011 Tam ne boš najdu kej dost resnih ljudi, ti povem da bojo sam zgago delal tle... Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano February 3, 2011 Share Napisano February 3, 2011 Na žalost je Slovenija malo premejhna, za neko res veliko skupnost resnih dirkačev. Mislim, da smo počasi že prišli na zgornjo mejo. SimRacing le ni tako prepoznan kot kakšno cod nažiganje... Pa še to je, da pri simulacijah rabiš kakšno leto da se "ufuraš", v takem času jih pa veliko že obupa. Citiraj Link to post
Adri 622 Napisano February 3, 2011 Share Napisano February 3, 2011 To je vse res. Vendar pa se včasih vseeno kdo najde, ki je sposoben. Dober primer je, ko sem pred kakšne pol leta še vodil svojo ligo z Balažicem in sva na partis uploudala en f1 mod in se je našlo kar dosti folka (so pa tam recimo podobni osebki kot na izklopu). Če ti povem o številkah - v enem tednu so se našli trije resni in zelo solidni dirkači, še štirje pa so bili bolj povprečni, oziroma slabi. Kakorkoli že, moj point je v tem, da je vedno vredno poizkusiti, ker nikoli neveš kaj lahko s tem pridobiš. Pa, če se bo najdu en novi resni član, že to bo pomojem uspeh. Citiraj Link to post
igi 51 Napisano February 22, 2011 Share Napisano February 22, 2011 Se strinjam z Adrijem, sem siguren da je v Slo še mnogo sobnih dirkačev, ki jih tukaj ni in da gornji limit še zdaleč ni dosežen. Eni so že slišali za nas pa se jim ne da, nimajo časa, furajo špile s katerimi pri nas ne prirejamo dirk itd. Najt je treba tiste, ki za nas še niso slišali, ali pa ne vedo da mamo že kakšna nova prvenstva in ne samo wtcc, kot je bilo na začetku. Na začetku vem da je maxl kar precej reklamiral okrog po forumih, zdaj pa ne vem če še, sem malce izgubil sled. Je pa tudi vprašanje če si maxl res želi da bi se nevemkoliko povečal in prirejal nevemkoliko dirk. Že zdaj ma pomojem kar dosti dela s tem sajtom, sploh ker je to hobi. 1 Citiraj Link to post
Adri 622 Napisano February 24, 2011 Share Napisano February 24, 2011 Ok dejansko sem se lotil dela in dodal praktično vse ''race edite'' iz sloracinga v galerijo. Vem, da so že podani na forumu vendar pa si je bilo potrebno kar vzeti nekaj časa, da si najdel določen video, ki si ga želel pogledati. Pravtako niso vsi videi uploudani na youtubu, tako da če bi izkal kakšen video ga morda tam nebi našel. Zato sem vse skupaj sedaj združil, da imate vse pri roki. Pri vsakemu videu je v naslovu podan napis ''video'', pa tudi na sliki nad videom je desno zgoraj podana t.i. ''video icon'', da se razloči ali gre za sliko ali video. Malce sem za*ebal ker sem dal video ikonco desno zgoraj na sliki, tako da se malo slabše opazi, vseeno pa mislim da to nebo nevem kakšna težava saj je bistvo video in ne slika + kot sem že omenil je v naslovu napis video, tako da se ve kaj je kaj. Slika je zraven zato ker sem video dejansko prilimal v ''description'' tako kot se to naredi na forumu... Upam in želim si, da boste izdelovalci videov sedaj tudi dodajali vaše izdelke tudi v galerijo, da se trend nadaljuje. To je to, upam da je tako ok. Zdej grem pa na pir ker sem ga zlo potrebn. Movie icon (desno zgoraj na slikah) Pozdrav 3 Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano February 24, 2011 Share Napisano February 24, 2011 Sem videl prej kar naenkrat ogromno videov... Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano February 25, 2011 Share Napisano February 25, 2011 Adri super zadeva! Maxl, tebe bi pa prosil oz. vprašal če bi se dalo narediti nek podoben oknčk kot je za naključne slike, samo da bi bile notri samo filmčki, magar da bi zamenjal naključne datoteke z nakljućnimi videi pa mogoče v galeriji odpreti novo skupino filmčki ali kaj podobnega.. Sam sem ustvaril tudi nov profil na slovenskem portalu moj video, z namenom promocije, pred slovenskimi gledalci, ker itak vsak ve, da na youtubu to vidijo večinoma tujci razen če komu dirketno daš link, kot je to primer na forumu. Spodaj lahko date tudi tisto za face book (share) Da bo še kakšn vidu pa mogoče pršu na stran in malo dvignil statistiko obiskov Povezava! Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 10, 2011 Avtor Share Napisano March 10, 2011 Naložena novejša verzija galerije > Povezava! 1 Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano March 11, 2011 Share Napisano March 11, 2011 Lepo lepo Citiraj Link to post
Adri 622 Napisano April 11, 2011 Share Napisano April 11, 2011 Eno trapasto vprašanje, pa vendarle: ima tisti, ki je izdeloval logotip za SloRacing (ali pa bilo kdo drug) slučajno shranjenega le tega v PSD (Photoshop filu), v katerem so vsi postopki? Ker bi potreboval točno tako pisavo kot je v logotu pri letakih, ki bodo postavljeni na Sloracing stezi.. Torej tako kot piše SloRacing v logotipu bi jaz rad napisal kakšno drugo besedo. Dej, če SLUČAJNO ima kdo me nej kontaktira. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano July 20, 2011 Share Napisano July 20, 2011 Nov forum? Wooohoo! Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano July 20, 2011 Share Napisano July 20, 2011 Zelo lepo, res ste se potrudili Citiraj Link to post
Recommended Posts