Skoči na vsebino

Stran

mAxL

Recommended Posts

A se res ne da narediti, da bodo rdeče klukice, kaj vse je novo neprebrano? [champ]

Konkretno za poste maš pa tole (klikneš na tisti mičkani oranžni kvadratek in te vrže na prvi neprebrani post)

untitled.jpg

Žal ne, probaj po temle sistemu (se hitro navadiš) :wink:

• 1 month later...
  • Odgovori 628
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Po dveh letih aktivnega udejstvovanja je napočil čas, da administracijo in organizacijo počasi izročim v nove roke. Tako je sedaj uradni administrator portala @enjoyer83,jaz pa se zaenkrat umikam na p

Namenoma!

IE se uporablja sam za chrome ali firefox zloadat in nikoli več. 

Posted Images

V prihodnji tednih bomo naložili novo verzijo foruma (trenutno je v beta testiranju), ki bo imel kar nekaj novosti (več ko bo postavljeno). Temeljite prenove bo deležna tudi prva stran, kjer bo spremenjen način prikazovanja novic (lepše prikazane) 8)

Več kmalu...

Pa chat prestav sm na forum...se mi zdi da bi blo boljš, če bi bil tam kjer je zdaj.. "o čem razmišljaš" in da bi shranjeval zgodovino. ;)

Ja vem, da je tega ogromno (zato sem tud vprašal) - sem en iz med prevajalcev za eno drugo spletno stran, ki temelji na tem IPB-ju. Sem pa to slučajno tako vprašal, če bi mogoče mal poshare-al med sabo (pač, če bi bla možnost oz. korist za obe strani - imamo pa tam prevedeno od oka nekje polovico).

Uredil - mAxL
Poslan ZS
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...