mAxL 1 106 Napisano February 5, 2010 Avtor Share Napisano February 5, 2010 Ne Me ni prepričav...sploh nova verzija zgleda kot phpbb3 Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 10, 2010 Avtor Share Napisano February 10, 2010 Mogoče zdaj dela (Poglej prvi neprebrani prispevek)? Dodani pa še avatarji med komentarji (novice). Mal pokomentirajte, da se vidi če dela Citiraj Link to post
igi 51 Napisano February 10, 2010 Share Napisano February 10, 2010 Delalo mi je ene dva dni nazaj, potem pa spet nič več. Uporabljam firefox; sem probal še z explorerjem pa je isto. Citiraj Link to post
cresh 0 Napisano February 11, 2010 Share Napisano February 11, 2010 men tud še kr ne dela Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 13, 2010 Avtor Share Napisano February 13, 2010 Ubistvu čakam samo še na zadnjo novo verzijo sistema (licenca je že pri roki ), potem pa akcija Cela stran bo po novem na enem sistemu (stran+forum). Zdaj je malce nerodno, ker je potrebno uporabljati 2 administraciji (joomla+phpbb3). Prav tako je potrebno oboje posebi vsakič update-tat. Svoje naredi tudi želja po novem izivu, že rahlo zašarjena joomla ter baza Prav tako bomo menjali gostitelja, ker je trenutni že malce obremenjen. Stran bo narejena bolj na povdarku in principu "community", tako da se zna zgoditi, da komu ne bo ravno všeč...sploh na začetku, ker bo osnova, ki ste je že lahko videli marsikje. Forum bo za moje pojme eden najboljših kar se jih lahko dobi in ima veliko novih opcij (na forum se boste lahko prijavili z facebook ali twitter accountom, imel bo "chat", kjer boste lahko rekli kakšno predi dirko ali pa po dirki....pa še kako dirko, ki bo na TV bomo lahko kdaj skupaj pokomentirali ). Toliko zaenkrat... Citiraj Link to post
igi 51 Napisano February 15, 2010 Share Napisano February 15, 2010 wooho komi čakam. Maxl raztura Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano February 28, 2010 Share Napisano February 28, 2010 Tale nova stran sej men izgleda dost boljš kot prejšnja, dela pa mi zaenkrat tud vse.... zakon Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 28, 2010 Share Napisano February 28, 2010 Zakon! Citiraj Link to post
T7ank 16 Napisano March 1, 2010 Share Napisano March 1, 2010 Super, da ste prenovili! Zanima me samo, kje je možno videt, v katerih temah so novi posti? Sem slep. Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 1, 2010 Avtor Share Napisano March 1, 2010 Upam da misliš tole Če je nova tema...je tisti kvadratek levo pobarvan v modro, če je siv....ni novih postov... Isto velja za topice znotraj potem. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 1, 2010 Share Napisano March 1, 2010 Če pa misliš kje najdeš seznam novih prispevkov od zadnjega obiska ... pa si poglej desni zgornji kot, kjer je povezava:Nova vsebina od zadnjega obiska Citiraj Link to post
play 502 Napisano March 2, 2010 Share Napisano March 2, 2010 Upam da misliš tole Če je nova tema...je tisti kvadratek levo pobarvan v modro, če je siv....ni novih postov... Isto velja za topice znotraj potem. Se ne da bolj barvno druga barva, drugače pohvale! (sicer le moje mnenje, res da je nov portal dost bolj napreden,sm vseen tisti pred 2leti je bil meni osebno zakon!) Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano March 2, 2010 Share Napisano March 2, 2010 Ta modra rox. Js mam en drug "problem". Ko pridm na stran... kliknem Forum se URL spremeni, ampak stran ostane ista, potem kliknem v 2. Forum, potem pa dela. Citiraj Link to post
Recommended Posts