play 502 Napisano January 8, 2009 Share Napisano January 8, 2009 To to... :mrgreen: Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 8, 2009 Avtor Share Napisano January 8, 2009 Žal je trenutno še premalo zanimanja za take stvari. Povprečen slovenec se raje zadovolji z volanom G25 (ki ni poceni za vsakega), vse ostalo je že predrago in tu se zgodba konča. Topic bi bil namenjen bolj kot ne posameznikom, je pa res da sloracing ni dolgo na spletu (leto) in z večjim številom uporabnikov, bi(o) verjetno tudi zanimanje naraščalo. Potrebno bo pustiti času čas Ne razumi narobe temo OSTALO, a žal tudi v druge kategorije ne paše omenjena tema. Tudi Naš igralni plac? ali pa Volan in okvare! je tam, pa vsakdo ve, da ni nobena tema, ki bi si jo izogibali in metal na kakšen "stranski tir". Vse ob pravem času Lahko pa pod temo OSTALO dam podkategorije Citiraj Link to post
silverfox1973 4 Napisano January 8, 2009 Share Napisano January 8, 2009 Žal je trenutno še premalo zanimanja za take stvari. Povprečen slovenec se raje zadovolji z volanom G25 (ki ni poceni za vsakega), vse ostalo je že predrago in tu se zgodba konča. Topic bi bil namenjen bolj kot ne posameznikom, je pa res da sloracing ni dolgo na spletu (leto) in z večjim številom uporabnikov, bi(o) verjetno tudi zanimanje naraščalo. Potrebno bo pustiti času čas Ne razumi narobe temo OSTALO, a žal tudi v druge kategorije ne paše omenjena tema. Tudi Naš igralni plac? ali pa Volan in okvare! je tam, pa vsakdo ve, da ni nobena tema, ki bi si jo izogibali in metal na kakšen "stranski tir". Vse ob pravem času Lahko pa pod temo OSTALO dam podkategorije [Jel] to mi je že bolj všeč! 10X (itak sem mislil forum in ne slo racing page, da ne bo pomote) Vrooooom! Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 18, 2009 Avtor Share Napisano January 18, 2009 Evo pa smo spet tuki Potekali so še zadnji updati serverja, zdaj upam da je vse tako kot je treba Žal tudi sam nisem vedel, da bo stran nedosegljiva...tako da Vas niti nisem mogel obvestiti...skratka tukaj smo, pripravljeni na nove zmage Se opravičujemo... Citiraj Link to post
TadL 0 Napisano March 3, 2009 Share Napisano March 3, 2009 hmm.. zakua se lahku prjavm na forumu, na slo racing online pa ne z istim accountom? če hočm nardt nov profil mi prav da je email že v uporabi.. sm ne vem zakua pol ne dela z istim passom pa to...? Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano March 4, 2009 Share Napisano March 4, 2009 tam je potrebna nova registracija, vendar te mora admin potrdit :wink: Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 4, 2009 Avtor Share Napisano March 4, 2009 Si že registriran, probi se logirat brez šumnikov (Tadej Povse + geslo, ki si ga uporabil). Citiraj Link to post
silverfox1973 4 Napisano March 16, 2009 Share Napisano March 16, 2009 Je kdo razmišljal o skupini SLO RACING na Facebook-u? Vrooooom! Citiraj Link to post
Jure Skraba 8 Napisano March 16, 2009 Share Napisano March 16, 2009 Točno to sem tudi jaz včeraj pomislil. RD jo ima. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 20, 2009 Share Napisano March 20, 2009 A ni bla ena grupa že narjena enkrat? Al sem to slučajno sanjal? Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano April 1, 2009 Avtor Share Napisano April 1, 2009 Ker vem, da vam je včasih dolgčas (pa še ta SloRacing zadnje čase piše novice na 1 teden ) v službi in radi pogledate po drugih spletnih straneh, sem na stran dodal RSS novice iz drugih strani. Ogledali si boste lahko par motošport strani na enem mestu (zadnjih 5 novic) Če imaste še kakšno, ki sem jo pozabil vnesti....pa kar napišite. Želim vam manj iskanja in več branja Povezava Citiraj Link to post
silverfox1973 4 Napisano April 1, 2009 Share Napisano April 1, 2009 Ekipa Miomoto čestita in pozdravlja! Vroooom! Citiraj Link to post
JeZn 120 Napisano April 2, 2009 Share Napisano April 2, 2009 Hudo, počasi to ne bo več stran ampak že kar portal. Bravo Makselj Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano April 23, 2009 Avtor Share Napisano April 23, 2009 SloRacing po novem na uradni strani igre rFactor Povezava Citiraj Link to post
Recommended Posts