Skoči na vsebino

Stran

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 628
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Po dveh letih aktivnega udejstvovanja je napočil čas, da administracijo in organizacijo počasi izročim v nove roke. Tako je sedaj uradni administrator portala @enjoyer83,jaz pa se zaenkrat umikam na p

Namenoma!

IE se uporablja sam za chrome ali firefox zloadat in nikoli več. 

Posted Images

Žal je trenutno še premalo zanimanja za take stvari. Povprečen slovenec se raje zadovolji z volanom G25 (ki ni poceni za vsakega), vse ostalo je že predrago in tu se zgodba konča. Topic bi bil namenjen bolj kot ne posameznikom, je pa res da sloracing ni dolgo na spletu (leto) in z večjim številom uporabnikov, bi(o) verjetno tudi zanimanje naraščalo. Potrebno bo pustiti času čas :)

Ne razumi narobe temo OSTALO, a žal tudi v druge kategorije ne paše omenjena tema. Tudi Naš igralni plac? ali pa Volan in okvare! je tam, pa vsakdo ve, da ni nobena tema, ki bi si jo izogibali in metal na kakšen "stranski tir".

Vse ob pravem času [ok]

Lahko pa pod temo OSTALO dam podkategorije [fbi]

Žal je trenutno še premalo zanimanja za take stvari. Povprečen slovenec se raje zadovolji z volanom G25 (ki ni poceni za vsakega), vse ostalo je že predrago in tu se zgodba konča. Topic bi bil namenjen bolj kot ne posameznikom, je pa res da sloracing ni dolgo na spletu (leto) in z večjim številom uporabnikov, bi(o) verjetno tudi zanimanje naraščalo. Potrebno bo pustiti času čas :)

Ne razumi narobe temo OSTALO, a žal tudi v druge kategorije ne paše omenjena tema. Tudi Naš igralni plac? ali pa Volan in okvare! je tam, pa vsakdo ve, da ni nobena tema, ki bi si jo izogibali in metal na kakšen "stranski tir".

Vse ob pravem času [ok]

Lahko pa pod temo OSTALO dam podkategorije [fbi]

icon_owje.gificon_dance.gificon_champion.gif [Jel]

to mi je že bolj všeč! 10X (itak sem mislil forum in ne slo racing page, da ne bo pomote)

Vrooooom!

• 2 weeks later...

Evo pa smo spet tuki 8)

Potekali so še zadnji updati serverja, zdaj upam da je vse tako kot je treba :)

Žal tudi sam nisem vedel, da bo stran nedosegljiva...tako da Vas niti nisem mogel obvestiti...skratka tukaj smo, pripravljeni na nove zmage :D

Se opravičujemo...

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Ker vem, da vam je včasih dolgčas (pa še ta SloRacing zadnje čase piše novice na 1 teden :D ) v službi in radi pogledate po drugih spletnih straneh, sem na stran dodal RSS novice iz drugih strani. Ogledali si boste lahko par motošport strani na enem mestu (zadnjih 5 novic)smile.gif

Če imaste še kakšno, ki sem jo pozabil vnesti....pa kar napišite.

Želim vam manj iskanja in več branja icon_ok.gif

Povezava

• 3 weeks later...