Skoči na vsebino

Stran

mAxL

Recommended Posts

Bom preveril, ampak nekaj časa še ne bo nič, ker žal nimam časa.

Preurejam stanovanje, tako da imam dostop do računalnika samo v službi, kjer pa tudi ni časa, da bi se s temi stvarmi preveč ukvarjal...

• Odgovori 628
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Po dveh letih aktivnega udejstvovanja je napočil čas, da administracijo in organizacijo počasi izročim v nove roke. Tako je sedaj uradni administrator portala @enjoyer83,jaz pa se zaenkrat umikam na p

Namenoma!

IE se uporablja sam za chrome ali firefox zloadat in nikoli več. 

Posted Images

Kaj pa če bi samo 2 pasice (.jpg) z imenom serverja in znakom ON(zelen)/OFF(rdeč) naredili...

Torej bi mel zamex doma 2 slike enkrat on drugič off, z istim imenom slike in bi uploadal na isto mesto, ta .jpg bi pa server/stran brala, tako kot naprimer to playgame reklamo na vrhu in dnu strani.   

He, he. Jaz sem mancSLO server tako zastavil in seveda že v drugem poizkusu (dva dni nazaj) pozabil napisat

No, sej to je pa druga stran tega in eden glavnih razlogov zakaj sem pristaš neke avtomatike... Tudi za naslednjo dirko imam možnost "oglaševanja" pa je vse treba ročno in velikokrat pozabim ...

Kaj pa recimo Speedwise? To je v bistvu nekaj podobnega, kar bi si Marjan želel, ampak je vprašanje, če njihov API oz. oni dovoljujejo linkanje server statusa na tretjo stran in kar je glavno, če bi sploh potrdili "priključitev", ker server ni 24/7.

Tole tud ni slaba varjanta. Samo bi blo fajn, da offline/online prikazujemo na naših straneh, ker drugače je spet mal brezveze, da moraš na speedwise hodit gledat ...

Drugače ni problema pri tisti pasica style oznanitvi serverja, da ti avtomatsko uploada na nek ftp "server online" sliko, vsakič ko zaženeš ded. server.exe, samo en batch file nardiš s parimi vrsticami.

Potem narediš še za kill server batch file z vrstico, ki spet uploada "server offline" sliko in zapre server. 

To je za nekatere tu dela za ene 30sec, pa bosta imela zamex in marjan (ali kdorkoli postavlja server) samo en klik pa bo vse urejeno, pa še marjan ne bo mel kaj za pozabit, ko je ze bolj v letih  :P

Uredil - PEK
  • 1 year later...
  • 4 weeks later...

V zadnjih dveh dneh je dostopnost do strani slo-racing omejena, včasih je stran tudi nedosegljiva. Žal za to nimamo rešitve saj se izvaja DDOS napad na našega ponudnika:

neos.jpg