PEK 2 291 Napisano March 11, 2018 Share Napisano March 11, 2018 ta bo banan Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano March 11, 2018 Share Napisano March 11, 2018 pred 17 minutami, edgeslo je napisal: To ziher ne, bi bilo prej logično da šteje mojega ker sem jaz prijavil team, ampak jaz Q sploh vozil nisem Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
edgeslo 1 162 Napisano March 11, 2018 Avtor Share Napisano March 11, 2018 Ahm... mislim da ne, ker je takih postov all over the place Najbrž bodo samo topic-e pobrisal kot imajo v navadi.. in v Ponedeljek bo nek random izgovor Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
edgeslo 1 162 Napisano March 11, 2018 Avtor Share Napisano March 11, 2018 Še mal mojih onboard posnetkov iz včerašnje dirke Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano March 11, 2018 Share Napisano March 11, 2018 A ni bilo tako Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
edgeslo 1 162 Napisano March 11, 2018 Avtor Share Napisano March 11, 2018 Eh kje... ta je amater... tolk stene a on nobene ne zadene Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano March 11, 2018 Share Napisano March 11, 2018 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano March 11, 2018 Share Napisano March 11, 2018 Torej, če prav razumem je iRacing spet popušil z serverji? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano March 11, 2018 Share Napisano March 11, 2018 (urejeno) Pri nas sta padli samo Pomurje in Osrednja Slovenija, Dolenjska pa ne. Še raziskujemo, kaj se je zgodilo... K sreči je voznik v tistem trenutku prepeval: Uredil March 11, 2018 - mancSLO Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
edgeslo 1 162 Napisano March 12, 2018 Avtor Share Napisano March 12, 2018 Vsaj enkrat da smo imel mi srečo Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
markop 702 Napisano March 14, 2018 Share Napisano March 14, 2018 Kevin Bobbitt 3/14/2018 8:19 PM We have identified the issue that caused the sim to crash for many of you. We looked at dozens of race logs – thank you for sharing them, this is always very helpful – and determined the crash was caused by the sim running out of sound resources. When a driver leaves the car, they are put into replay mode, which can lead to a spike in the number of emitters needed to reproduce the sounds of the cars in the session. This affected the endurance race in particular because of the large fields and driver swaps inherent in team racing. It’s crazy how much trouble a tiny bug can cause – this one slipped through. We know that many of you put a lot of time and effort into these events and we apologize that we had this issue that ruined many races. We should have caught the problem in testing but we didn’t. Again, we apologize for the negative experience and will continue to strive to be better. The fix will be included in the next members patch, expected to be released Thursday, March 15. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano March 15, 2018 Share Napisano March 15, 2018 Nisem dolgo na teh endurance( letos 2 in pol krat), se mi pa zdi, da so vsakič težave. In vedno je kaka malenkost, ki ne moreš verjeti, da je tako pomembna. Verjetno je zato "menda" kar nekaj ljudi prebežalo v rf2 in drugam. Ampak iR še kar je in ta "menda" množičen prebeg za enkrat še ni usoden... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
edgeslo 1 162 Napisano March 15, 2018 Avtor Share Napisano March 15, 2018 Eh to da so prebežal je kvečjem kakšnih par 100. Dejstvo je da drugje na štartno vrsto postavil 700+ team-ov ne boš nikoli. Bi bil pa res že čas da par stvari poštimajo in ne samo do takrat ko so spet prvič v uporabi... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts