markop 702 Napisano February 17, 2018 Share Napisano February 17, 2018 (urejeno) Mislim, da taje meja o kateri govoriš (neutal vs. oversteer) dosti odvisna od damperjv. Pri vhodu ovinek se morem s tem GTE res potrudit, da počasi spustim bremzo sicer me avto hoče pokončat. Vreme je pa potrjeno "Afternoon". Meni najhušja varinata, ker so variacije glede na oblačnost velike. Če bo oblačno bo znosno, če pa je sončno bo pa steza imela preko 40°. Uredil February 17, 2018 - markop 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
markop 702 Napisano February 17, 2018 Share Napisano February 17, 2018 Opa!!!!: Quote iRating will now be distributed in all official team sessions. This was previously turned OFF for all official team events. http://members.iracing.com/jforum/posts/list/3592992.page Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
edgeslo 1 162 Napisano February 17, 2018 Avtor Share Napisano February 17, 2018 Samo ne vem ali je to samo za official ali tudi za te special events... sicer pa.. who cares Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
edgeslo 1 162 Napisano February 17, 2018 Avtor Share Napisano February 17, 2018 (urejeno) Vreme Časi : Setup : Ferrati GTE Sebring SloRacing v2 40.sto P.S. : 90 litrov goriva, top GTE čas je 1.58.89x sam je tip hotlap-al Uredil February 17, 2018 - edgeslo 2 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano February 18, 2018 Share Napisano February 18, 2018 (urejeno) Pred 11 urami , markop je napisal: Opa!!!!: http://members.iracing.com/jforum/posts/list/3592992.page To je po moje fake, ker stran ne obstaja več. Vprašanje je, če bi se z tem dejanjem izboljšala kultura dirkanja?!Nisem zagovornik tega njihovega rating sistema, sploh ne v takšni obliki, ki ga sedaj prakticirajo. Na SRS imajo podoben sistem, ki pa ni tako krut in je tudi funkcionalen do te mere, da so dirke na fer ravni in zelo kvalitetne pa če prav ni v igri niti € tako kot v iRacingu. Uredil February 18, 2018 - silicijeva dolina Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano February 18, 2018 Share Napisano February 18, 2018 Pred 7 urami , edgeslo je napisal: Vreme Časi : Setup : Ferrati GTE Sebring SloRacing v2 40.sto P.S. : 90 litrov goriva, top GTE čas je 1.58.89x sam je tip hotlap-al To so super časi za tako vroč asfalt Je pa zanimivo, da je nebo delno oblačno, ozračje ima 26°C asfalt pa noro visokih 40°C. To je po mojem malo skregano z logiko Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
edgeslo 1 162 Napisano February 18, 2018 Avtor Share Napisano February 18, 2018 Pred 2 urama , silicijeva dolina je napisal: To so super časi za tako vroč asfalt Je pa zanimivo, da je nebo delno oblačno, ozračje ima 26°C asfalt pa noro visokih 40°C. To je po mojem malo skregano z logiko Se da še hitreje, dosti hitreje . V setupu imam sigurno še kakšno desetinko rezerve pa najbrž najhitrejši tudi nisem s tem avtom Glede vremena pa ne vem... se niti ne ukvarjam s tem kaj dosti. Dokler je za vse enako je zaradi mene tudi sneg na cesti Pred 2 urama , silicijeva dolina je napisal: To je po moje fake, ker stran ne obstaja več. Vprašanje je, če bi se z tem dejanjem izboljšala kultura dirkanja?!Nisem zagovornik tega njihovega rating sistema, sploh ne v takšni obliki, ki ga sedaj prakticirajo. Na SRS imajo podoben sistem, ki pa ni tako krut in je tudi funkcionalen do te mere, da so dirke na fer ravni in zelo kvalitetne pa če prav ni v igri niti € tako kot v iRacingu. Hmm objavljeno je bilo na prvi strani in sicer iz strani Staff, tako da ni fake. Tudi že nekaj tednov nazaj je tekla debata o tem na forumu in tudi Tony je potrdil da se bo iR štel. Zakaj so umaknil post pa pojma nimam iRacing ne pobira € zaradi tega ker daje ali odvzema iR/SR , ampak zaradi same infrastrukture ki nam jo renta (serverji). Zdaj, da pa ni poceni pa se itaq vsi strinjamo. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
edgeslo 1 162 Napisano February 18, 2018 Avtor Share Napisano February 18, 2018 (urejeno) Pred 21 urami , silicijeva dolina je napisal: Saj tudi na 12h dirki ne bo tako visokih temperatur Vsaj mislim, da ne. Hmm očitno bojo http://members.iracing.com/jforum/recentTopics/list.page Eh.. je že Marko napisal Uredil February 18, 2018 - edgeslo Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
markop 702 Napisano February 18, 2018 Share Napisano February 18, 2018 3 hours ago, silicijeva dolina said: To je po moje fake, ker stran ne obstaja več. Vprašanje je, če bi se z tem dejanjem izboljšala kultura dirkanja?!Nisem zagovornik tega njihovega rating sistema, sploh ne v takšni obliki, ki ga sedaj prakticirajo. Na SRS imajo podoben sistem, ki pa ni tako krut in je tudi funkcionalen do te mere, da so dirke na fer ravni in zelo kvalitetne pa če prav ni v igri niti € tako kot v iRacingu. Ni bil fake. Je bilo pod "staff announcements". Samo jim je zbežalo zgleda pa so umaknili: Quote iRating should not be on for team racing. There was a bug in the system causing some iRating exchanges in sessions it shouldn't have happened. The engineers are working to fix the issue and they're also working to remove the exchanges that happened in those sessions. It also was not exchanged properly. Sorry for any confusion, it's a system bug that will be corrected. In the event that iRating is turned on for team events, it will be in the release notes. http://members.iracing.com/jforum/posts/list/25/3592997.page#10919338 2 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano February 18, 2018 Share Napisano February 18, 2018 (urejeno) Sem hotel en stint odpeljat, pa ni zneslo. Bo tisti robnik še ime dobil: vreme: krogi, prvi del 90l, drugi 50l goriva: Uredil February 18, 2018 - mancSLO 3 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
edgeslo 1 162 Napisano February 18, 2018 Avtor Share Napisano February 18, 2018 Hehe, zadel si pa ga u piko. Dober da vem zdaj... tej škarpi preblizu se ne vozi 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
markop 702 Napisano February 18, 2018 Share Napisano February 18, 2018 (urejeno) @mancSLO: nisi prvi, niti 100-ti, ki se je tam ujel Je hinavski tisti zid do konca. Uredil February 18, 2018 - markop Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
markop 702 Napisano February 18, 2018 Share Napisano February 18, 2018 Kaj damo en hosted service gor ? Imate cas za kej furat ? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano February 18, 2018 Share Napisano February 18, 2018 Pred eno uro, mancSLO je napisal: Sem hotel en stint odpeljat, pa ni zneslo. Bo tisti robnik še ime dobil: vreme: krogi, prvi del 90l, drugi 50l goriva: Tega sem tudi jaz že ubodel Sedaj se mu ne približam več tako blizu Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
markop 702 Napisano February 18, 2018 Share Napisano February 18, 2018 (urejeno) Hm. @edgeslo: ne vem kateri ovinek si sekal za tisti čas, ki si ga prilepil zgoaj. Jaz grem za las pod 2:01, nižje pa ne za enkrat. Uredil February 18, 2018 - markop Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts