Skoči na vsebino

Bathurst 12h (10. - 11.2.2018)

Recommended Posts

• Odgovori 264
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo še en special event oziroma endurance je za nami. Kaj naj rečem. Spet je bilo top, tako kot je bilo top na Daytoni. Na to dirko smo šli z praktično novo ekipo ljudi, kar ni bila štartna ideja

Evo, na željo @skopusnik  , če pa še komu prav pride pa še toliko bolje    

Ko po uspešno zaključeni dirki v Daytoni delavci čistilnega servisa še pobirajo ostanke našega Ferrarija  se mi že zbiramo za naslednji iRacing special event. Naslednja endurance dirka se bo odvijala

Posted Images

pred 8 minutami, edgeslo je napisal:

image.png.ac7d647dfd4f76d39b665bb2e3d025d2.png

Marjan , tole je tebe zje..... Ti si pri registraciji team-a imel izbrano opcijo Anyone with my password, zato smo potem rabil pass :D

Kva si pa važen, ko maš porša :DD...

Deli na drugih straneh

Hehe, ja se pozna da so official serverji in je kultura dirkanja še mal padla. Nič bat, do vikenda se bodo že unesli ti GT3 + še vseh teh kamikaz ne bo v našem splitu... 

Deli na drugih straneh

Sem šel danes na testdrive par krogov z njim. Včasih bremza, včasih pa sploh noče🤣. Čisto druga pesem kot gt3.

@markop, počasi boš štekal, kako smo bili na 24h na trnih, ko nam je kak gt3 sral.

V bistvu so gt3 kar problem zadnje čase.:DD

Deli na drugih straneh

Danes odpeljal pol stinta s polnim tankom. Bremze sem dal 6 klikov bolj naprej in na bremzanju še precej pridobil. @edgeslo - probaj za foro...

nfxFiXG.png pF7Frny.png

PKrMjIu.png

Neke hude gužve ni bilo, mi je pa nekdo na sredino proge parkiral avto v The Dipper in tako sem zaključil na polovici stinta.

WZjGDiH.jpg

Na ravnini sem se peljal vštric z Z4 GT3 - komaj, komaj, da je prišel mimo. Ene 3x sem malo pošlatal steno, avto je bil spredaj malo zvit, vendar se na aero ni nič poznalo. Najslabše je pomoje, če z zadnjim delom kaj zadaneš in se ti zvije spoiler. Nekaj rezerve še ostaja, ampak če bojo časi približno tako dobri, bo super.

Do petka grem malo na dopust - upam, da do takrat ne pozabim vsega :) Ste že kaj razmišljali o time slotih - kdaj bi kdo fural?

Deli na drugih straneh

Za bremze sem malo skeptičen. Morem probat. Se bojim, da bi skozi blokiral za 6 kliki naprej. Sploh, ko bo bencina manj. Se je kej poznalo, da je šel težje v ovinek zaradi tega ?

Bom probal.

Sem pa dal krilce +1 in se mi zdi tudi boljše, predvsem v T3-T4-T5.

Deli na drugih straneh

Meni je na bremzanju skos uhajala rit - predvsem v kombinaciji Dipperja, Forrest Elbowa in potem največje bremzanje v The Chase. 3 kliki so izboljšali situacijo, a ne še čist - 6 pa je to težavo pri meni odpravilo.

Drugače mi je setup kul, se lepo pelje. Glede brake biasa pa itak ni panike, ker si ga lahko vsak posebi prilagaja, ko je v avtu...

Deli na drugih straneh
Pred 3 urami , markop je napisal:

Sem pa dal krilce +1 in se mi zdi tudi boljše, predvsem v T3-T4-T5.

Tole mogoče ni slaba ideja, dajte še ostali probat če bi vozili Wing na 7?

Bremze tudi jaz premaknem malo bolj naprej.

Deli na drugih straneh

Sem probal že vse živo, krilce mal gor, brake bias nazaj in naprej, pa gume več ali manj napumpane... 

Težko rečem karkoli, na koncu se vedno vrnem na "stock", mislim da sem edino gume pustil klik več kot jih ima setup iz prvega posta.

Bom daneš še bolj detaljno vse sprobal (računam da bi naredil polni stint z različnimi kombinacijami), je patreba vedeti to kar je @markop napisal. Tank ima ta avto spredaj in bolj kot je prazen manj je teže spredaj. Mislim da je to edini avto kjer se med stintom vsakih par krogov splača premaknit brake bias.

Deli na drugih straneh

Aja... torej @skopusnik, @Matjaž Murn , @markop, @enjoyer83 gremo z enim ali dvemi avti ?

Če lahko naberemo 24h vožnje potem gremo z dvema, če smo blizu tem 24h lahko jaz kakšen stint več odpeljem.

V kateri split ciljamo ?  Jaz bi naredil enako kot smo naredili prejšnjič. Če gremo v previsokega najbrž ne bomo konkurenčni.

A štartamo iz boksov ali gremo na start grid ? Jaz sem skoraj da res za štart iz boksov. Če ne drugega bomo tako garant preživeli prvi krog :D

Kakšne so vam preferenčne ure za vozit ? Meni je vseeno, najraje ponoči :D

Zdaj smo pa res že tako blizu event-a da moramo to spucat :)

Deli na drugih straneh

Mogoče je boljše da gremo vsi v en avto, ampak upam da pridemo vsi na vrsto :D 

Štart - lahko zaradi mene tudi iz boksov, ampak iz grida bo več adrenalina :D (kot da ga kasneje ne bo dost). Kdo pa bo štartal? Tomaž je rekel da ne more. Jaz načeloma imam čas takrat, ampak če želi kdo bolj izkušenj prepustim prvi stint :)

Deli na drugih straneh