B_U_R_I 3 290 Napisano February 5, 2018 Share Napisano February 5, 2018 Yes. En stint bom imel dovolj - če bo to dovolj za fair share. Kolikor sem jaz računal, bi moralo bit. BTW - just a side note: a lahko en voznik fura v dveh ekipah? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
edgeslo 1 162 Napisano February 5, 2018 Avtor Share Napisano February 5, 2018 Pred eno uro, Matjaž Murn je napisal: Yes. En stint bom imel dovolj - če bo to dovolj za fair share. Kolikor sem jaz računal, bi moralo bit. BTW - just a side note: a lahko en voznik fura v dveh ekipah? Nope, prijaviš se lahko samo v en team za dirko. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano February 5, 2018 Share Napisano February 5, 2018 Dejte se registrirat na VRS - ekipo imamo že od lani narejeno (notri smo jaz, Sašo in Marko) pa lahko potem zelo enostavno primerjamo telemetrijo med sabo... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
edgeslo 1 162 Napisano February 6, 2018 Avtor Share Napisano February 6, 2018 Lahko , samo kolikor jaz berem je zastonj samo 4h na teden. https://virtualracingschool.com/pricing/ Včasih je obstajal iSpeed ki je pravzaprav počel enake stvari (manj šminke) , sam ne vem če še obstaja. 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano February 6, 2018 Share Napisano February 6, 2018 Testpage/AMG/2:07/dismiss. Res, da 41°C asfalt. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano February 6, 2018 Share Napisano February 6, 2018 Pred 8 urami , edgeslo je napisal: Lahko , samo kolikor jaz berem je zastonj samo 4h na teden. https://virtualracingschool.com/pricing/ Včasih je obstajal iSpeed ki je pravzaprav počel enake stvari (manj šminke) , sam ne vem če še obstaja. Aha, za ekipe je omejeno, ja. Skoda. Se vedno je dost uporabno, ker lahko od rensa naloadas in primerjas svojo telemetriji Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
edgeslo 1 162 Napisano February 6, 2018 Avtor Share Napisano February 6, 2018 Pred eno uro, mancSLO je napisal: Testpage/AMG/2:07/dismiss. Res, da 41°C asfalt. Hja, pri 11 stopinj več greš takoj 2 sec bolj počas... s tem da je Porsche-ja težko sploh na cesti obdržat pred 20 minutami, Matjaž Murn je napisal: Aha, za ekipe je omejeno, ja. Skoda. Se vedno je dost uporabno, ker lahko od rensa naloadas in primerjas svojo telemetriji Ja , še vedno je uporabno ko želiš videti kje izgubljaš proti najboljšim Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano February 6, 2018 Share Napisano February 6, 2018 Ja, je bil res čuden feeling. Po gasu ga kar polomit hoče. A testpage ima default vedno takšno temp? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
edgeslo 1 162 Napisano February 6, 2018 Avtor Share Napisano February 6, 2018 pred 2 minutama, mancSLO je napisal: Ja, je bil res čuden feeling. Po gasu ga kar polomit hoče. A testpage ima default vedno takšno temp? Hmm jaz nisem nikjer zasledil da bi jo lahko spremenil... se pa nisem pretirano ukvarjal z iskanjem Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja M. 75 Napisano February 6, 2018 Share Napisano February 6, 2018 A to mislita tam, ko testiraš-sam? Ker, če je tako potem je pod zelenim gumbom=TEST CAR ON TRACK še gumb=ADJUST WEATHER in ADJUST TRACK STATE Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
edgeslo 1 162 Napisano February 6, 2018 Avtor Share Napisano February 6, 2018 Hja, sej tle sem gledal pa nisem videl opcije da bi spreminjal. Track state je pa samo kolk je gume nanešene na stezo. Temp nikjer, ali pa sem jaz slabo gledal Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja M. 75 Napisano February 6, 2018 Share Napisano February 6, 2018 Čisto levo! Predpostavljam pa, da se temp. steze spreminja, ko dodajaš vlago in veter. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano February 6, 2018 Share Napisano February 6, 2018 Tole mislim: https://testdrive.iracing.com/login.html# Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
edgeslo 1 162 Napisano February 6, 2018 Avtor Share Napisano February 6, 2018 pred 5 minutami, mancSLO je napisal: Tole mislim: https://testdrive.iracing.com/login.html# Ne ,tle sploh ni opcije... pred 50 minutami, Mitja M. je napisal: Čisto levo! Predpostavljam pa, da se temp. steze spreminja, ko dodajaš vlago in veter. Najbrž res, bom danes probal... če ne pozabim Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
edgeslo 1 162 Napisano February 6, 2018 Avtor Share Napisano February 6, 2018 Marjan , tole je tebe zje..... Ti si pri registraciji team-a imel izbrano opcijo Anyone with my password, zato smo potem rabil pass 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts