Skoči na vsebino

Bathurst 12h (10. - 11.2.2018)

Recommended Posts

• Odgovori 264
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo še en special event oziroma endurance je za nami. Kaj naj rečem. Spet je bilo top, tako kot je bilo top na Daytoni. Na to dirko smo šli z praktično novo ekipo ljudi, kar ni bila štartna ideja

Evo, na željo @skopusnik  , če pa še komu prav pride pa še toliko bolje    

Ko po uspešno zaključeni dirki v Daytoni delavci čistilnega servisa še pobirajo ostanke našega Ferrarija  se mi že zbiramo za naslednji iRacing special event. Naslednja endurance dirka se bo odvijala

Posted Images

Pred 10 urami , edgeslo je napisal:

Žal ne, samo je najbrž Audi najslabši od vseh.

V realnosti ni ravno tako ;)  Po vsej verjetnosti je vožnja z Audijem zelo drugačna oziroma zahteva drugačen pristop rokovanja z njim. V pravih rokah je lahko ta avto prav tako konkurenčen. 

Deli na drugih straneh

Hja v iR trenutno ne.Sam poglej top split. Zgleda kot Mercedes cup, razen tistih par, ki iz takega ali drugačnega razloga tega avta nimajo in potem pripeljejo na štart kaj drugega.

Deli na drugih straneh

Ej , ne vem.. samo jaz sem z Mercedesom konkretno hitrejši, s tem da ne govorim da mi je daleč najlažlji za vozit. Najbolj nervozen mi je Audi, malo manj Ferrari,Mclaren standardno noče v ovinke. Bmw mi je nekako najbližje Audi-ju.  Aja.... FORD... mah ta avto mi je bil pa od nekdaj "sekret", tako da niti nima smisla da ga probam :D 

Sem pa probal vse te avte na Bathrustu. Še mal mi manjka pa bom kot @Matjaž Murn razglasil tole stezo za eno izmed meni najljubših :) 

Deli na drugih straneh

Od bistva sva se oddaljila. Mečki morajo in bodo posekali krila. Če pa pride kak nov GT3, bo pa to isto potrebno storiti kako leto po njegovem izidu. Za kaj že: hand_money.png

Grem iskat 2:05 iz R8. Če mi uspe, se prijavim kot kandidat...

Uredil - mancSLO
Deli na drugih straneh

Ok, gremo v teden pred dirko in glede na situacijo bom očitno vozil solo ? :D

Če ima sploh še kdo namen it (pa da se mi ne premisli 5 min pred zdajci) naj napiše, če ne grem v lov na vsaj enega teammate-a na iR forum :|

Deli na drugih straneh

Markop je še odvisno od job-a,Marjan je rekel da gre mogoče, a kvečjem z GT3 . Ostali so še neodločeni. Če si se ti, ki si bil najbolj zagret premislil.... :D

Sej ni panike, sam nočem vse kar sem prevozil do zdaj stran vržt, solo pa res gilh ne morem :)

Uredil - edgeslo
Deli na drugih straneh