edgeslo 1 162 Napisano February 2, 2018 Avtor Share Napisano February 2, 2018 Nisva na istem serverju Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano February 3, 2018 Share Napisano February 3, 2018 Pred 10 urami , edgeslo je napisal: Žal ne, samo je najbrž Audi najslabši od vseh. V realnosti ni ravno tako Po vsej verjetnosti je vožnja z Audijem zelo drugačna oziroma zahteva drugačen pristop rokovanja z njim. V pravih rokah je lahko ta avto prav tako konkurenčen. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
edgeslo 1 162 Napisano February 3, 2018 Avtor Share Napisano February 3, 2018 Hja v iR trenutno ne.Sam poglej top split. Zgleda kot Mercedes cup, razen tistih par, ki iz takega ali drugačnega razloga tega avta nimajo in potem pripeljejo na štart kaj drugega. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano February 3, 2018 Share Napisano February 3, 2018 Saj BMW je ravno tako v manjšini oz. ga sploh ne vozijo, pa ti povem, da je avto noro dobro vodljiv in zelo konkurenčen. Sem odpeljal kar nekaj dirk v visokih splitih (prav tako 1x v top splitu in bil konkurenčen). Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano February 3, 2018 Share Napisano February 3, 2018 Trenutno je res potreben BOB in ga tudi planirajo, saj je srebrna zvezda v prednosti pred ostalimi. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
edgeslo 1 162 Napisano February 3, 2018 Avtor Share Napisano February 3, 2018 Ej , ne vem.. samo jaz sem z Mercedesom konkretno hitrejši, s tem da ne govorim da mi je daleč najlažlji za vozit. Najbolj nervozen mi je Audi, malo manj Ferrari,Mclaren standardno noče v ovinke. Bmw mi je nekako najbližje Audi-ju. Aja.... FORD... mah ta avto mi je bil pa od nekdaj "sekret", tako da niti nima smisla da ga probam Sem pa probal vse te avte na Bathrustu. Še mal mi manjka pa bom kot @Matjaž Murn razglasil tole stezo za eno izmed meni najljubših Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano February 3, 2018 Share Napisano February 3, 2018 Pred 2 urama , mancSLO je napisal: Trenutno je res potreben BOB in ga tudi planirajo, saj je srebrna zvezda v prednosti pred ostalimi. Menda si mislil BoP (Balance of Performance) Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano February 3, 2018 Share Napisano February 3, 2018 si opazil... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano February 3, 2018 Share Napisano February 3, 2018 P'rjatu ne namerno Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano February 3, 2018 Share Napisano February 3, 2018 (urejeno) Od bistva sva se oddaljila. Mečki morajo in bodo posekali krila. Če pa pride kak nov GT3, bo pa to isto potrebno storiti kako leto po njegovem izidu. Za kaj že: Grem iskat 2:05 iz R8. Če mi uspe, se prijavim kot kandidat... Uredil February 3, 2018 - mancSLO Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
edgeslo 1 162 Napisano February 3, 2018 Avtor Share Napisano February 3, 2018 Ajde, mogoče pridem za tabo pa grem še jaz kakšen krog z Audijem.. tolk za mal presekat Sam upam da imaš kakšen setup Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano February 3, 2018 Share Napisano February 3, 2018 Neki mam. Še samo 2 sec za Martinom Č. iz mečko... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
edgeslo 1 162 Napisano February 4, 2018 Avtor Share Napisano February 4, 2018 Ok, gremo v teden pred dirko in glede na situacijo bom očitno vozil solo ? Če ima sploh še kdo namen it (pa da se mi ne premisli 5 min pred zdajci) naj napiše, če ne grem v lov na vsaj enega teammate-a na iR forum 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano February 4, 2018 Share Napisano February 4, 2018 Kako solo? Saj vas je dovolj: skopušnik, enjoyer in markop. Sami vrhunski šoferji. Pa še Marjan je nekaj omenjal, da mogoče priskoči na pomoč. Meni ta avto z kombinacijo tega dirkališča ne ustreza in ne mislim reskirati. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
edgeslo 1 162 Napisano February 4, 2018 Avtor Share Napisano February 4, 2018 (urejeno) Markop je še odvisno od job-a,Marjan je rekel da gre mogoče, a kvečjem z GT3 . Ostali so še neodločeni. Če si se ti, ki si bil najbolj zagret premislil.... Sej ni panike, sam nočem vse kar sem prevozil do zdaj stran vržt, solo pa res gilh ne morem Uredil February 4, 2018 - edgeslo Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts