Skoči na vsebino

Bathurst 12h (10. - 11.2.2018)

Recommended Posts

Sem videl... ampak bom rekel takole kot je nekoč že dolgo nazaj meni  rekla eni stranka. Ne rabimo te da nam razlagaš probleme, plačujemo rešitev in da zadeva dela, ostalo nas ne zanima... :D

Večina folka, ki to prebere si vse to predstavlja čisto po svoje, za nas real IT-jevce pa tudi iz tega kar povejo si ne moreš dejansko ustvarit čiste slike..

Tako da je to pač spet en PR od katerega nihče nima nič... da ne govorimo da je enih 14 dni too late ? :D

Uredil - edgeslo
Deli na drugih straneh
  • Odgovori 264
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo še en special event oziroma endurance je za nami. Kaj naj rečem. Spet je bilo top, tako kot je bilo top na Daytoni. Na to dirko smo šli z praktično novo ekipo ljudi, kar ni bila štartna ideja

Evo, na željo @skopusnik  , če pa še komu prav pride pa še toliko bolje    

Ko po uspešno zaključeni dirki v Daytoni delavci čistilnega servisa še pobirajo ostanke našega Ferrarija  se mi že zbiramo za naslednji iRacing special event. Naslednja endurance dirka se bo odvijala

Posted Images

To kar se jim dogaja na teh velikih eventih je zares žalostno in nedopustno. Opravičilo tukaj ne zaleže. kot najemnik in plačnik njihovih storitev pričakujem, da bo vse delovalo tako kot mora. Razumel bi, da se 1x nekaj zalomi. Da pa se zadeva že ponavlja pa je nedopustno. 

Deli na drugih straneh

Hja, precej PR-ovsko. "Po tem, ko smo ugotovili smo dali skozi vse stress teste." ???? Zakaj pa to niste že prej naredili ? Zakaj ne organizirate pravi stres test. Zgolj uporabnike vprašat da se ob uri X logirajo na server.

Je pa res, da so edini, ki organizirajo 24h urni event takšne razsežnosti. 17 splitov in 639 voznikov v prototipu, 920 v GT3 in 1043 v GTE.  Ni druge sim, ki se gre česa takšnega. Pričakovat, da bo na internetu 24h potekalo vse gladko je skoraj utopija. Problem je, ker če je lag prevelik pol ne šteje časov in tudi če bi jih niso verodostojni. Tukaj si bodo morali neki izmislit. Spet, kaj pol to sploh delajo, če vejo, da se ne bo izšlo.

Upam, da bo tokrat gladko. Verjetno tudi ne bo tak naval kot Daytona.

Uredil - markop
Deli na drugih straneh

Mislim, da ima moj set vse na min. in tudi tako vsi furajo. V splošnem je veljalo, da GT avti furajo hot pressure nekje 175 kPa.

Takoj, ko je prišel ven P911 je bilo mogoče minimum nastaviti nižje kot sedaj in si pol dejansko štelala, da si ulovil teh 175 kPa. Po patchu v S1/2017 pa so dvignili min. cold pritisk. Posleica tega je, da 175 kPa ujameš samo, če imaš vse na min.

Zdaj, če gledaš moj setup se po nekaj krogih pritisk ustali na nekje 168 kPa. Lahko grem malo višje - je za stesirat, dejstvo pa je da vsi vozijo na min. Bi pa bilo zanimivo probat kaj obraba gume in poraba goriva reče in kaj pravijo časi po 10ih krogih.

Deli na drugih straneh

Jaz sem probal en klik gor all around. Sem pa naredil premalo krogov po tej spremembi, da bi lahko kaj pametnega povedal. Bom jutri odpeljal en stint, pa poročam...

Deli na drugih straneh

Žal je očitno minimum tyre pressure očitno edina izbira. Kakšnih 4 kroge se še da nekako na cesti ostat, potem pa drsi že tolk da pustim tono časa na stezi ali pa pipam stene od  @silicijeva dolina :D Je pa res da sem te prve 4 kroge hitrejši kot pa kadar grem z manj tyre pressure.

Deli na drugih straneh

Po moje ja, glede na to da z 100l lahko prvi merjen krog odpeljem 2.08.00. Z manj pritiska za ta čas z isto količino goriva rabim 2-3 kroge.... zna pa bit situacija z gorivom za Q drugačna. Namreč po logiki bi moral težji avto rabit malo več pritiska v gumah kot lažji.

Ampak v iR mislim da nihče čisto ne razume teh gum. Jaz se držim nasveta Nicki Thiim-a. Ne glej cifer, delaj po občutku. :D

Deli na drugih straneh