Skoči na vsebino

Bathurst 12h (10. - 11.2.2018)

Recommended Posts

S setupom iz prvega posta, prišel na 2:08.878, in pa prej par krogov zaporedoma pod 2:10. Počasi gre na bolje, čeprav še vedno delam napake, ponavadi na istih par mestih in pride do vrtenja/trka. Še malo konstantnosti, pol bom pa s polnim tankom probal, da vidim :)

Trading Paints app imam, včeraj sem imel SR skin, danes je bil pa spet default.

Deli na drugih straneh
  • Odgovori 264
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo še en special event oziroma endurance je za nami. Kaj naj rečem. Spet je bilo top, tako kot je bilo top na Daytoni. Na to dirko smo šli z praktično novo ekipo ljudi, kar ni bila štartna ideja

Evo, na željo @skopusnik  , če pa še komu prav pride pa še toliko bolje    

Ko po uspešno zaključeni dirki v Daytoni delavci čistilnega servisa še pobirajo ostanke našega Ferrarija  se mi že zbiramo za naslednji iRacing special event. Naslednja endurance dirka se bo odvijala

Posted Images

Pha, težko rečem, ker je preveč neznank.. vreme, split,itd...

Če bo vreme recimo tako kot je na večina hosted serverjev (tam okoli 30 stopinj), potem najbrž pole tam okoli 06, vozilo pa se bo visokih 08 ali nizkih 09. Če bo vreme tako kot sem ga imel včeraj (41 stopinj) potem kakšne 2-3 sec slabše. Po moje bolj kot časi bo problem avto zadržat na cesti če bodo temp. visoke.

Deli na drugih straneh

Ma glede na vse kaj se lahko tle zgodi so časi še najmanjši problem. Meni časi ko vozim z ostalimi zrastejo tudi na 2.12 ker se je treba pri rumenih zastavah res upočasnit... lahko sicer reskiraš in probaš na polno mim njih, samo ponavadi to pomeni da bo crash :D

Deli na drugih straneh

Ajde, dajmo se zainteresirani tukaj napisat pa s katerim avtom bi šli. Moj interes je da spravimo dva avta na dirko, če ne bo šlo bomo šli pa z enim.

Jaz sem default za Porsche, samo če bi pa zaradi enega premal voznika padla gt3 ekipa v vodo in jih bi bilo za Porsche dost se lahko tudi presedem v katerikoli GT3 avto.

Deli na drugih straneh