Skoči na vsebino

Bathurst 12h (10. - 11.2.2018)

Recommended Posts

• Odgovori 264
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo še en special event oziroma endurance je za nami. Kaj naj rečem. Spet je bilo top, tako kot je bilo top na Daytoni. Na to dirko smo šli z praktično novo ekipo ljudi, kar ni bila štartna ideja

Evo, na željo @skopusnik  , če pa še komu prav pride pa še toliko bolje    

Ko po uspešno zaključeni dirki v Daytoni delavci čistilnega servisa še pobirajo ostanke našega Ferrarija  se mi že zbiramo za naslednji iRacing special event. Naslednja endurance dirka se bo odvijala

Posted Images

Ladies and gentlemans,meine damen und herren,dame in gospodje, predstavljamo vam SloRacing Porsche GT3 za naslednji iRacing special event Bathurst 12h. Izpod rok virtualnega Picasso-a ( @Mitja M. ) je nastala spodnja preobrazba v dveh variantah (siva ali rdeča vzratna ogledala) v kolikor nam uspe in na štartno vrsto spravimo 2 dirkalnika. 

Deli na drugih straneh

Bom uploadal skin na TP, pa bomo videli ko se začnejo official practice ali bo tokrat delovala avtomatika na TP. Če ne bo, bomo naredili tako kot je bilo za Daytono. 

Tisti, ki že vozite, kater setup uporabljate ? Jaz in @skopusnik vem da imava setup od @markop , s tem da si @skopusnik spremeni brake bias.
Sicer časa je še dovolj, a vseeno bi bilo dobro, da se čim prej izbere kateri setup se bo vozil na dirki...

Deli na drugih straneh

Tako, vsi, ki ste tako ali drugače nakazali da ste interesenti za Bathurst 12h ali pa ste dirkali na 24h Daytona ste dodani v kanal na Bathurst-12h na Discord-u. Če sem koga pozabil in ne more na kanal naj mi javi. :)

Predlagam da se tam tudi pogovarjamo ko vozimo,ker vsaj jaz osebno imam v 99% iRacing bulid in voice chat na off,tipkat med vožnjo pa nekako ne gre (sploh pa na tej stezi). :D 

Deli na drugih straneh

Če je taktika boksev na Daytona 24h bila brez pomena tukaj očitno ne bo tako.Odpeljal sem stint pa še mal, tokrat na hosted tako, da je mal gužve.
Dolivanje polnega tanka po stintu traja cca 34 sec, če menjaš še gume, skoraj minuto :o. Po enem stintu so gume še tolk ok,da se jih komot double stint-a. Mogoče še več. Je pa težko zdržat 2 stinta zbran.
Na vsako rumeno zastavo sem konkretno zmanjšal in se tudi uspešno umikal vsem "nasedlim" dirkalnikom na stezi. :D

Najboljši krog z polnim tankom 2:08:1xx , probal tudi en Q krog z 20l goriva in štoparica se je ustavila na 2:07:4xx. Najhitrejši Porsche me je opral za 0.2 sec. Vse to sem odvozil z setupom, ki je v prvem postu, edino kar sem dolil gorivo.

Deli na drugih straneh

Na www.tradingpaints.com si odpri account in si download-aj programček (če še nimaš). Potem klikni na tale link https://www.tradingpaints.com/showroom/view/136712/SLORACING-Racing-Team-911. Na tej strani klikni Race this paint gumb.

Ker tradingpaints včasih zeza in noče naložit skina (ponavadi samo tvojega), pojdi na iRacing-u na test z Porsche-jem. Odpelji par metrov da naloži skin in potem bi moral imeti mir ne glede kam se boš join-al.

Deli na drugih straneh