edgeslo 1 162 Napisano January 26, 2018 Avtor Share Napisano January 26, 2018 No, še mal pa boš pri meni Jaz tudi grem kasneje naredit kakšen krog... samo en posel dokončam Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
edgeslo 1 162 Napisano January 26, 2018 Avtor Share Napisano January 26, 2018 Ladies and gentlemans,meine damen und herren,dame in gospodje, predstavljamo vam SloRacing Porsche GT3 za naslednji iRacing special event Bathurst 12h. Izpod rok virtualnega Picasso-a ( @Mitja M. ) je nastala spodnja preobrazba v dveh variantah (siva ali rdeča vzratna ogledala) v kolikor nam uspe in na štartno vrsto spravimo 2 dirkalnika. 5 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano January 26, 2018 Share Napisano January 26, 2018 Čudovito Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano January 26, 2018 Share Napisano January 26, 2018 Pridno trenirate : 2 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
edgeslo 1 162 Napisano January 27, 2018 Avtor Share Napisano January 27, 2018 (urejeno) Upadate-an prvi post, dodane slike skina + link to trading paints Uredil January 27, 2018 - edgeslo Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano January 27, 2018 Share Napisano January 27, 2018 @Mitja M. je pro za skine Ps.: Za dirko si bomo morali morda spet fizično sami noter kopirati skine, za to bi bilo fino, da se šera DL link do datoteke, tako kot smo imeli za Daytono 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
edgeslo 1 162 Napisano January 27, 2018 Avtor Share Napisano January 27, 2018 Bom uploadal skin na TP, pa bomo videli ko se začnejo official practice ali bo tokrat delovala avtomatika na TP. Če ne bo, bomo naredili tako kot je bilo za Daytono. Tisti, ki že vozite, kater setup uporabljate ? Jaz in @skopusnik vem da imava setup od @markop , s tem da si @skopusnik spremeni brake bias. Sicer časa je še dovolj, a vseeno bi bilo dobro, da se čim prej izbere kateri setup se bo vozil na dirki... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano January 27, 2018 Share Napisano January 27, 2018 Fino bi bilo, da bi imeli spet en setup na prvi strani in se vsi poskusimo navaditi nanj. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
edgeslo 1 162 Napisano January 27, 2018 Avtor Share Napisano January 27, 2018 Za enkrat uporabljamo od @markop, je na prvi stani, ga bom pa kasneje dodal v prvo temo... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
edgeslo 1 162 Napisano January 27, 2018 Avtor Share Napisano January 27, 2018 Evo, dodan... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
edgeslo 1 162 Napisano January 27, 2018 Avtor Share Napisano January 27, 2018 Tako, vsi, ki ste tako ali drugače nakazali da ste interesenti za Bathurst 12h ali pa ste dirkali na 24h Daytona ste dodani v kanal na Bathurst-12h na Discord-u. Če sem koga pozabil in ne more na kanal naj mi javi. Predlagam da se tam tudi pogovarjamo ko vozimo,ker vsaj jaz osebno imam v 99% iRacing bulid in voice chat na off,tipkat med vožnjo pa nekako ne gre (sploh pa na tej stezi). Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
edgeslo 1 162 Napisano January 27, 2018 Avtor Share Napisano January 27, 2018 Če je taktika boksev na Daytona 24h bila brez pomena tukaj očitno ne bo tako.Odpeljal sem stint pa še mal, tokrat na hosted tako, da je mal gužve. Dolivanje polnega tanka po stintu traja cca 34 sec, če menjaš še gume, skoraj minuto . Po enem stintu so gume še tolk ok,da se jih komot double stint-a. Mogoče še več. Je pa težko zdržat 2 stinta zbran. Na vsako rumeno zastavo sem konkretno zmanjšal in se tudi uspešno umikal vsem "nasedlim" dirkalnikom na stezi. Najboljši krog z polnim tankom 2:08:1xx , probal tudi en Q krog z 20l goriva in štoparica se je ustavila na 2:07:4xx. Najhitrejši Porsche me je opral za 0.2 sec. Vse to sem odvozil z setupom, ki je v prvem postu, edino kar sem dolil gorivo. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano January 27, 2018 Share Napisano January 27, 2018 To so nori časi 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
skopusnik 1 374 Napisano January 27, 2018 Share Napisano January 27, 2018 A moram ta skin vsakič znova naložit, al zakaj mi na default meče? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
edgeslo 1 162 Napisano January 27, 2018 Avtor Share Napisano January 27, 2018 Na www.tradingpaints.com si odpri account in si download-aj programček (če še nimaš). Potem klikni na tale link https://www.tradingpaints.com/showroom/view/136712/SLORACING-Racing-Team-911. Na tej strani klikni Race this paint gumb. Ker tradingpaints včasih zeza in noče naložit skina (ponavadi samo tvojega), pojdi na iRacing-u na test z Porsche-jem. Odpelji par metrov da naloži skin in potem bi moral imeti mir ne glede kam se boš join-al. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts