play 502 Napisano January 30, 2018 Share Napisano January 30, 2018 Sej nism jaz to ??, če on razdre Tgtja ali t500 in da da lahk od tipk kabel ven oz poštima iz tipk na volanu, kabel ven na shifter, jaz sme imel tko FREXa na GT logitechu, kabel ven , pocenilil sm tm kjer je plu minus za sekvenco, in kabel ven na drug menjalnik od frexa sekvenco in je reč delal top...vem da na usb ne dela, na ps4 dela le g29 in th na usb, pa se neha... Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano January 30, 2018 Avtor Share Napisano January 30, 2018 update: obroč podarim (playu prodam za simbolično ceno ker ga bo kupil z namenom zaslužka), sekvenco bom pa zmontiral in uporabljal! (razen če je kdo dejansko zainteresiran, potem velja prva ponudba ) 1 Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano January 30, 2018 Avtor Share Napisano January 30, 2018 @play zokid je potrdil, da se ga predelat za uporabo prek volana obroč je prodan, ostaja še samo shifter Link to post
play 502 Napisano January 31, 2018 Share Napisano January 31, 2018 Ti po pravic rečem, če ne bi bila info od thja za ročno in sekvenco, bi tole poštimal, zdej pa mi nekak prav ne pride, ne zamert, če bo želja za kak wii ga ugodno uredim, shifterje če bi se mal bolj prodajal bi jih odkupoval vse, recimo tega ki sem imel na zadnje, sekvenco sem prodajal skor 4mesece, rad prodajam akr se proda v 1h ali 1 dnevu, ne pa po 4 mesece... Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano January 31, 2018 Avtor Share Napisano January 31, 2018 urejeno 1 Link to post
Recommended Posts